Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Znaczy sie pierwsze zmarlo po miesiacu .. ale juz mowila o kolejnej ciazy
szaloona
szaloonaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szaloonajej to tragedia, mi ciezko po poronieniu a gdzie tu smierc juz narodzonego, wspolczujeZnaczy sie pierwsze zmarlo po miesiacu .. ale juz mowila o kolejnej ciazyszaloona
masakra az serce peka nie wyobrazam se tegoTak ja tez sobie tego nie wyobrazam ale dopiero w 8msc sie dowiedzieli ze mala jest chora

24 lata to szybko zaczela, chyba, ze ma rok po roku, z taka gromadka to wyzwanieDzięki za zyczenia zdrowia dla taty :* Teraz zostawili go w szpitalu i będą operować chyba w poniedzialek. Znaleźli kamień a on do domu jeszcze chcial wracać, bo ma wiele spraw do zalatwienia, ech..
Ewelina, Kaja jest super. Z chęcią bym ją przytulilaNie moge sie doczekac mojego Bąbla na świecie
Luxi ja czuję, że to chłopak ale dzisiaj w poczekalni nasluchalam sie o tym ile to pomyłek jest teraz z płcią. Czekam na polowkowe, zeby potwierdzić facecika
Moja koleżanka ma 24 lata i trzech synów i jak ją widzę, to nie da się nie zauważyć zmęczenia.
to ladny ma hardkor w domu, ja sie kiedys trojka opiekowalam, Boze co ja mialam, nerwicy sie nabawilamNajstarszy w tym roku 6 lat, młodszy 2 albo 3 latka, a najmłodszy roczek. Z pierwszym zaszła w ciążę w liceum, no i żadne z jej dzieci nie było planowane.