Luxuorius
Moderatorka
ja wszystkie dzieci kocham czy dzien maja czy 10 lat, zacałowałabymTak, akurat to mnie cieszy
Nie dziwię Ci się Luxi, bo w takim malenstwie to można się tylko zakochaćSłodkości maleńkie
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wszystkie dzieci kocham czy dzien maja czy 10 lat, zacałowałabymTak, akurat to mnie cieszy
Nie dziwię Ci się Luxi, bo w takim malenstwie to można się tylko zakochaćSłodkości maleńkie
![]()

nie jeszcze nie, ja najpierw ide do ginki zobaczyc co jest u mnie przyczynaMegi no to po slubie bierz sie za badaniaNo i odzywaj sie na watku starania o pierwsze malenstwo
Lux a wy w koncu robiliscie badania meza? Pamietaj ze slabe nasienie tez jest w duzyk stopniu przyczyna poronien, nie tylko niemozliwosci zajscia. Takze to b wazne.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie oczekiwanie na @ lub jej brakHej, jakos leci. Juz 26 tydz zaczety. W tym tyg glukoza, za tydz w pon wizyta. Mlody chodzi do zlobka, bardzo lubi a ja mam odpoczynek do 17 hehe. A co u Was?
tsh powtorzyc, prl ft3 i ft4 i progesteron i zobacze co lekarka mi zaleci oprocz nichU mnie piekna pogoda, w koncu mozna na krotki rekawek chodzicSniadania jemy w ogrodku
Jedyne czego nie lubie w wiosnie to tego ze wtedy bardziej widac brzuszki ciazowe a ja je widze na kazdym kroku hehe
A tak poza tym to jutro ide na posiew z bakterii, w nastepnym tyg beda wyniki i jesli jest czysto to zapisuje sie na hsg
Ponadto mam malutkiego polipa i tez bede go usuwac metoda operacyjna (hsc).Niby on nie ma wplywu na zajscie ale kto wie moze pomozeKiedys sie balam tych zabiegow ale teraz po 1 roku i 4 miesiecach staran juz jestem zdeterminowana i juz sie nie moge ich doczekac
A ty Lux jaki pakiet badan planujesz?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom