Luxuorius
Moderatorka
ja wszystkie dzieci kocham czy dzien maja czy 10 lat, zacałowałabymTak, akurat to mnie cieszy
Nie dziwię Ci się Luxi, bo w takim malenstwie to można się tylko zakochaćSłodkości maleńkie
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wszystkie dzieci kocham czy dzien maja czy 10 lat, zacałowałabymTak, akurat to mnie cieszy
Nie dziwię Ci się Luxi, bo w takim malenstwie to można się tylko zakochaćSłodkości maleńkie
![]()

nie jeszcze nie, ja najpierw ide do ginki zobaczyc co jest u mnie przyczynaMegi no to po slubie bierz sie za badaniaNo i odzywaj sie na watku starania o pierwsze malenstwo
Lux a wy w koncu robiliscie badania meza? Pamietaj ze slabe nasienie tez jest w duzyk stopniu przyczyna poronien, nie tylko niemozliwosci zajscia. Takze to b wazne.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie oczekiwanie na @ lub jej brakHej, jakos leci. Juz 26 tydz zaczety. W tym tyg glukoza, za tydz w pon wizyta. Mlody chodzi do zlobka, bardzo lubi a ja mam odpoczynek do 17 hehe. A co u Was?
tsh powtorzyc, prl ft3 i ft4 i progesteron i zobacze co lekarka mi zaleci oprocz nichU mnie piekna pogoda, w koncu mozna na krotki rekawek chodzicSniadania jemy w ogrodku
Jedyne czego nie lubie w wiosnie to tego ze wtedy bardziej widac brzuszki ciazowe a ja je widze na kazdym kroku hehe
A tak poza tym to jutro ide na posiew z bakterii, w nastepnym tyg beda wyniki i jesli jest czysto to zapisuje sie na hsg
Ponadto mam malutkiego polipa i tez bede go usuwac metoda operacyjna (hsc).Niby on nie ma wplywu na zajscie ale kto wie moze pomozeKiedys sie balam tych zabiegow ale teraz po 1 roku i 4 miesiecach staran juz jestem zdeterminowana i juz sie nie moge ich doczekac
A ty Lux jaki pakiet badan planujesz?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom