reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux polecam Ci zrobic badanie z wymazu szyjki macicy na bakterie: ureaplasma, mycoplasma, chlamidia, vaginoza. To sa 4 bakterie ktore, jak sie dowiedzialam, wystepuja u co drugiej wspolzyjacej kobiety i sa bardzo grozne w przypadku ciazy bo wiekszosc ciaz konczy sie wtedy poronieniem. Te bakterie nie daja zadnych objawow i mozna je nosic nawet 10 lat :( U mnie wykryto jedna z nich i juz bralam 2 tyg antybiotyk. Zla jestem ze na poczatku staran nikt mnie nie skierowal na to badanie :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja spełniam się w roli ciotki ;) 8.04 przyszedł na świat Wojtuś i wczoraj już wyszli ze szpitala. Dziś już z nim sama zostałam na trochę, cudeńko z niego :)

Kasiu jak widzę Twoją motywację, to niedługo to wszystko da pozytywny skutek :) I ta ciepła wiosna już u Ciebie, ach.. :)

Luxi czekamy do soboty! :)

Madzia mnie też czeka w tym tygodniu glukoza, mam nadzieję, że dam radę ;)

No to gratki Adii! :)
Ja nie mam rodzenstwa ale moja najlepsza przyjaciolka bedzie rodzic w pazdzierniku wiec tez bede "ciocia" w tym roku :) Po raz drugi u niej w sumie. Tak w ogole to im sie udalo z 1szym i 2gim dzieckiem za pierwszym razem i to w obu przypadkach tylko raz sie bzykali w calym cyklu[emoji14]Takim to dobrze! :)

Lux polecam Ci zrobic badanie z wymazu szyjki macicy na bakterie: ureaplasma, mycoplasma, chlamidia, vaginoza. To sa 4 bakterie ktore, jak sie dowiedzialam, wystepuja u co drugiej wspolzyjacej kobiety i sa bardzo grozne w przypadku ciazy bo wiekszosc ciaz konczy sie wtedy poronieniem. Te bakterie nie daja zadnych objawow i mozna je nosic nawet 10 lat :( U mnie wykryto jedna z nich i juz bralam 2 tyg antybiotyk. Zla jestem ze na poczatku staran nikt mnie nie skierowal na to badanie :(

oo dzieki nie wiedzialam o tym

Hej. Ja spełniam się w roli ciotki ;) 8.04 przyszedł na świat Wojtuś i wczoraj już wyszli ze szpitala. Dziś już z nim sama zostałam na trochę, cudeńko z niego :)

Kasiu jak widzę Twoją motywację, to niedługo to wszystko da pozytywny skutek :) I ta ciepła wiosna już u Ciebie, ach.. :)

Luxi czekamy do soboty! :)

Madzia mnie też czeka w tym tygodniu glukoza, mam nadzieję, że dam radę ;)
u nas bratanica rzadzi, ale juz nie placze, ja w sumie rzadko ja widze, bo zyje swoim zyciem, tyle co chwile rano i wieczorem jak tam wjade na chwile po pracy...

reklama
Heej kobiety :-)

U nas taaakie piekne sloneczko az chce sie zyc !
Niestety jeszcze 2tyg jestem sama bo moj wyjechal do Wroclawia .. wiec troche nudno , troche teskno i smutno
Ale kazdego dnia sie dotleniamy a pozniej synus daje mamusi popalic :-) to juz nie delikatne smyranie tylko konkretne wypychanie , wiercenie i meega kopniaki w pecherz co jest takim bolem ze szok :-)
Ja tez mam glukoze ale w przyszlym tyg obym dala rade , jakos megaa za slodkim nie jestem wiec martwie sie ze nie pojdzie mi za dobrze no ale coz :-)

Super macie kobietki determinacje na te staranka :-) jestescie coraz blizej niz dalej upragnionego szczescia ;*

Ja musze sie troche oszczedzac , nawet zabroniono mi dotykanie brzuszka , wciskanie paluszkow , glaskanie itd .. wypoczywac i nospe brac heh :-) latwo mowic jak pogoda coraz piekniejsza :-)

Milego wam ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry