madziolina_p
Fanka BB :)
Luxi ankiedy masz termin @?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na soboteLuxi ankiedy masz termin @?
na sobote
tym razem chyba czekam az przyjdzie lub zacznie sie spozniacNo to jeszcze troche i tym razem nie bede namawiala Cie na test hihi
oo dzieki nie wiedzialam o tymLux polecam Ci zrobic badanie z wymazu szyjki macicy na bakterie: ureaplasma, mycoplasma, chlamidia, vaginoza. To sa 4 bakterie ktore, jak sie dowiedzialam, wystepuja u co drugiej wspolzyjacej kobiety i sa bardzo grozne w przypadku ciazy bo wiekszosc ciaz konczy sie wtedy poronieniem. Te bakterie nie daja zadnych objawow i mozna je nosic nawet 10 latU mnie wykryto jedna z nich i juz bralam 2 tyg antybiotyk. Zla jestem ze na poczatku staran nikt mnie nie skierowal na to badanie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
u nas bratanica rzadzi, ale juz nie placze, ja w sumie rzadko ja widze, bo zyje swoim zyciem, tyle co chwile rano i wieczorem jak tam wjade na chwile po pracy...Hej. Ja spełniam się w roli ciotki8.04 przyszedł na świat Wojtuś i wczoraj już wyszli ze szpitala. Dziś już z nim sama zostałam na trochę, cudeńko z niego
Kasiu jak widzę Twoją motywację, to niedługo to wszystko da pozytywny skutekI ta ciepła wiosna już u Ciebie, ach..
Luxi czekamy do soboty!
Madzia mnie też czeka w tym tygodniu glukoza, mam nadzieję, że dam radę![]()