Luxuorius
Moderatorka
♥♥♥♥♥ i Ty sie doczekasz takiego brzusia :*Luxi piekny brzunio i dziekuje za fluidkiTy to kochana jestes dziewczyna naprawde :* [emoji173]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
♥♥♥♥♥ i Ty sie doczekasz takiego brzusia :*Luxi piekny brzunio i dziekuje za fluidkiTy to kochana jestes dziewczyna naprawde :* [emoji173]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem beznadziejnie, czasem jakbym wg w ciazy nie była. Tak nie mam jednoznacznych objawów mówiących że to ciąża się odzywaa Ty jak sie czujesz?
mdlosci nie masz?Czasem beznadziejnie, czasem jakbym wg w ciazy nie była. Tak nie mam jednoznacznych objawów mówiących że to ciąża się odzywano może procz pobolewania w podbrzuszu, ale też nie jest to codzienne.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie. Czasem coś mnie zmuli, miałam 2 dni takie gorsze że coś mocniej czulam a tak to niemdlosci nie masz?
wiesz co Goska? nienawidze Cie za to dobre samopczucieNie. Czasem coś mnie zmuli, miałam 2 dni takie gorsze że coś mocniej czulam a tak to nie
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Możemy się zamienićwiesz co Goska? nienawidze Cie za to dobre samopczucieja naprawde mam dni, ze nie daje rady, bo tak zdycham
daaawaj
dzieki, jak sie czujesz?Luxi piekny brzusio![]()
wporzadku mialam kryzys z bolami w plecach bo przypomniala mi sie dciaza z oliwka ale przeszlo na szczescie a tak to bylam wczoraj na dniach gminy u kuzynki na zenku wybawilam sie ze hej a dzis ktg i nic lazimy dalej ;pdzieki, jak sie czujesz?