Cześć dziewczyny !
Tak mój mały pochłania cały mój wolny czas a gdy śpi to staram się ogarnąć mieszkanie , siebie , obiad bo mąż od tej środy wrócił już do pracy .. ale dajemy sobie radę z synusiem .. wszyscy w rodzinie są nim zachwyceni ..jej to taka nasza mała duma ! Jest taki kochany , gdy się karmimy patrzy na mnie tymi swoimi slipkami , trzyymam go za tą małą rączkę on ściska mnie paluszkami i mam nadzieję że on wie jak bardzo go kocham !
We wtorek byliśmy na szczepieniu wybraliśmy 6w1 , pneumokoki i rotawirusy i cieesze się że nasz syn był kłuty tylko dwa razy bo 4 bym nie wytrzymała tak krzyczał po ukłuciu to nie był płacz tylko przeraźliwy krzyk ale gdy tylko wzięłam go na ręce to się uspokajał ..więc spora kwota wydana na szczepionki była dobrą decyzją .. mały ważył na wizycie 5880 a niee ma jeszcze 2msc jest co nosić nasz maaly klocus .. tak bardzo domaga się bliskości nie lubi byc sam więc na prawde się dziwię że śpi w swoim łóżeczku na noc bo w dzień to Masakra ;D ale to nic mam go jednego więc mogę go lulac, tulić i całować .. miałam nie dawać smoczka ale niestety czasem muszę bo wisiał by na cycu non stop i zrobił sobie smoczek z piersi mały cwaniak
Byliśmy na weselu , dał się pobawić jak zasnął o 23 tak obudziłam go dopiero w domu po 4 by przebrać w piżamę i dać amciu ..glossna muzyka nie przeszkadzała
Wczoraj byliśmy na roczkku mojej chrzesniaczki i tez był spokojny

a dziś spedzamy dzien w łóżku bo stale gdzieś jeździmy i aż poczułam taka potrzebę by w końcu zwolnić te obroty i tempo każdego dnia ..więc dziś lenistwo choc rano posprzatalam mieszkanie przed Lukasza meczem by jutro mieć spokój , obiadek też jest , jeszcze praniee kolejne muszę wywiesić ale to za chwilę bo synek śpi na mnie , naajlepsza pozycja do spania .. najpiękniejsze chwile !! Na prawde. ! Choć czasem jestem zmęczona albo zła bo nic nie daje mi zrobić bo gdy go odloze i chce coś zrobić to on zaczyna marudzić i chce być przytulany ..ale po chwili mi przechodzi bo przecież gdyby mniee nie potrzebował to by sobie spokojnie lezal i patrzył na karuzelke
Mój syn , moja miłość !
Jejj każdy zasługuje na taką małą istotke , na to ciepło , na tą miłość .. beezbrony człowiek zdany tylko na nas !
Cieszę się że u was wszystko dobrze że sobie rośnięcie .. Kasiiu nie poddawaj się , Walcz o dziecinke !!
Jak któraś ma fejsa to ja jestem też i możecie zobaczyć jak mój mały facet rośnie

Ewelina Stępień
Miłej niedzieli !!
A mnie jakieś chorobsko bierze , kicham , nos zawalony , głowa boli oby szkrab się nie zarazil !