Cassiah
Fanka BB :)
No w tym cyklu bez stymulacji hormonalnej wiec bedzie tylko jeden
Ale za to niech bedzie dobry jakosciowo 
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dokladnie! czasem wystarczy jeden dobrze wyhodowanyNo w tym cyklu bez stymulacji hormonalnej wiec bedzie tylko jedenAle za to niech bedzie dobry jakosciowo
mowisz o tej 11-letniej tak?Kasiu ja jestem z woj. pomorskiego i taki widok mam z pokojuMieszkamy 2 km za główną wioską i wieje tu pustkami
Niestety dziś już się wszystko topi, ale mam nadzieję, że za trochę będą białe święta
To niech teraz dobrze dojrzewa ten pęcherzykTo iui wypadnie gdzieś na 10 grudnia?
Kurcze popsuły mi się relacje z siostrą :/ Ale w większości ona zawiniła. Chciałam jej zrobić niespodziankę urodzinową ale tak się wykręciła, że nie pojechaliśmy do niej.. Potem dostałam "suchego" sms'a, że dziękuje za prezent mnie i mężowi (złożyliśmy się ze znajomymi). Powiedziałam jej, że już nigdy do niej nie pojadę i pewnie dlatego. Obyśmy się zdążyły pogodzić do świąt, bo nie lubię niedomówień.
dogadasz sie z siostra nie ma martw sieLuxi o tej starszej 28-letniej
Ja już się tym widokiem znudziłam ;P Ale dziękuję
Z siostrą prawdopodobnie dopiero w święta się zobaczę :/ Ona mieszka i pracuje w Gdańsku, a to 100 km ode mnie. Nie lubię takiej chorej atmosfery między nami, zawsze się dobrze dogadywałyśmy, ale teraz mam swoją rodzinę i już nie jeżdżę do niej tak często, jak wcześniej i dlatego rodzą się takie problemy :/
a dzieki, Nataniel ma 2700, ulozony jest glowka do dolu nadal, ale glowka blizej prawej strony i fajnie se lezy wygietyOj chciałabym, żeby to była prawda.. tylko wiem, że tak nie będzie, bo ma trudny charakter i pewnie przemowimy do siebie dopiero łamiąc się opłatkiem :/
Zaraz zacznę wyszukiwać sobie objawy ciążowe heheChce mi się już spać, a zawsze chodzę tak po północy, przeważnie między 1 a 2. To tylko zwykłe wkręcanie sobie ;D
Luxi no i jak ta Twoja wizyta?Pytałam wyżej ale nie odpisalas ;P
Spotkałam się dziś z koleżanką i pogadalysmy. W końcu miałam okazję z kimś innym niż w kółko mąż, tesciowie i rodziceMamy w planach wyjście w sobotę w większym babskim gronie ale czy wypali to wątpię. Małego bym zostawiła z moją mamą
Dobranoc :*