• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny wiem, że za zajście w ciążę nie można zwolnić. Ale ja ciążę straciłam, więc chroniona nie jestem. Z reszta, jak wróciłam ze zwolnienia to od razu walnęła, że jak chce w ciążę zajść to lepiej żebym zmieniła pracę :/ Poza tym na wypowiedzeniu nie napisała żadnego powodu, nic. Powiedziała tylko, że ją na mnie nie stać, a od października ma stażystke na moje miejsce :laugh2:
Dodam, że miałam umowę na czas nieokreślony, ale pracowałam 2 lata i 8 miesiecy, więc mam 1 miesiąc wypowiedzenia, jakbym pracowała 3 pełne lata to bym miała 3msc.

reklama
1471714836533.jpg

Ta krecha chyba już nie ściemnieje

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471714836533.jpg
    1471714836533.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 210
Aha no i żebym znała jej dobre serce dała mi dwa dni urlopu na szukanie pracy, choć najpierw chcialadac mi jeden, ale cytuje "to dam pani dwa dni, nie zbiednieje"
Nosz kur*a tak jest w kodeksie pracy, a ona myśli, że nikt nie zna swoich praw!

Agnesis czyli powod to niby redukcja etatow?

U mnie porzadnego okresu jak nie bylo tak nie ma ☹️
Przepraszam za szczegoly ale po 4h tampon prawie czysty. No ale jednak traktuje to jako okres i 2 dc. Tłumacze to sobie tym ze moze po saszetkach "troche" sie oslabil.
Milego wieczorku dziewczynki [emoji5]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Przyjechałam do domu i siostrzenica do mnie powiedziała ciociu ty już nie masz dzidziusia w brzuszku, bo poleciał tak wysoko jak samolot. Tak się poryczałam, że wcale nie mogę się uspokoić. Tak strasznie się boję że coś jest nie tak...

Agnesis ale okropne babsko! Może to i dobrze że się od niej uwolniłaś!

Bum sama już nie wiem co ci poradzić na te miesiączki...

Agnesis czyli powod to niby redukcja etatow?

U mnie porzadnego okresu jak nie bylo tak nie ma ☹️
Przepraszam za szczegoly ale po 4h tampon prawie czysty. No ale jednak traktuje to jako okres i 2 dc. Tłumacze to sobie tym ze moze po saszetkach "troche" sie oslabil.
Milego wieczorku dziewczynki [emoji5]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Po 4 to już wyciągaj bo korzenie zapuści :D
Tynka - wdech i wydech kochana :)
Artemida90 - dzisiaj jaśniejsza (chyba, że to kwestia światła) No niech jaśnieje kurde, bo chłopa zajedziesz ;D

Nie przejmuje się, bi znajdę lepsza pracę i lepiej płatna, to tylko kwestia czasu. Ale coś jeszcze chce jej udowodnić... ;)

Bum jakieś magiczne zaklęcia chyba są potrzebne dla Twojej @. Idź pobiegaj może wyleci :)

Aha no i jak teraz dostanę okres, to został mi ostatni cykl starań. Później przerwa do póki nie znajdę pracy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry