Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sie wtedy strasznie slabo czulam,jakies poty mnie zalewały,skurcze macicy tez czulam ale najlepsze bylo to ze bylismy na obiedzie u teściowej wtedy i prawie przy rosole zrobilo mi sie slabo -myslalam,ze sie pozygam

Ja też cały czas pracuję, do tego jest Lili, więc popołudniami też jest co robić. Z Lilą też mi się dłużyło, a teraz leci jak nie wiem co... Już nie mogę się doczekać połowy, żeby zakupy robić...Evee o ja! Już 13 tygodni? Daj znać po prenatalnych:-) Ja dziś zaczęłam 6 tydzień. Gdzie tu do prenatalnych a co dopiero pierwszych ruchów....ło matko ale mi się dłuży narazie.
Jeśli chodzi o pracę to naprawdę za dużo trochę...tym bardziej że ja prawie cały czas na nogach jestem...wczoraj wróciłam wykończona i pobolewał mnie brzuch...
Dzol a ja mam dwa opakowania , ale expresem , zeby na jutro bylo to nie da rady [emoji52]
Dzien dobry , dopiero wstalam ! [emoji33]
![]()
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Śliczna modelka! Mieszkacie na wsi?Moja corcia z rana i w ciagu dnia "zapracowana"Zobacz załącznik 769354Zobacz załącznik 769355Zobacz załącznik 769356
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom