reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej ...

anula żyje , żyje [emoji5]

Niestety mi@ daje porządnie w kość , zwiększe tą dawke to się chyba wykrwawie w następnym cyklu [emoji87]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dobry ....

Rene gratuluję [emoji38] jakoś szybko wam mijają te tygodnie
... p.s odpisałam ci na priv choć zobaczyłam na dzień następny ze napisalas[emoji38]

Agnes będzie zabawa,będzie się działo [emoji6] .... u mnie tyz rozrywkowy weekend ....

Bum jak żyje ?
Niech mijają jeszcze szybciej. Odp Ci na priv

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Eghm.... moja głowa.
Wczoraj wymiotowałam - ale to zasługa pierogów z ziemniakami, skwarkami i cukrem:D Tak, tak ... w takiej kolejności ...ehh, jako dzieciak przyswajałam nawet pierogi z mięsem i cukrem ...teraz widać na starość żołądek się buntuje D

Majka- piękna beta - gratuluję! :)
Bum
- cykl się skrócił :o:o Cool !!!!

Nessi a moze to cos innego, nie pierogi [emoji1]
Imprezowo bedzie u mnie, jeszcze urodziny mam 4.10 , brat ma urodziny 5.10, przylatuje koło 20 października [emoji12] czuje, ze przestane pic za miesiac [emoji41][emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi ja jem chipsy i frytki z nutella i nie wymiotuje [emoji12][emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Nessi ja jem chipsy i frytki z nutella i nie wymiotuje [emoji12][emoji23]

Ja jem lody z MC i maczam w nich frytki :D To jeszcze zniosę :D

Do góry