reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja lubię smażona cebule z boczkiem [emoji12] fakt boli pózniej żołądek, ale jakie dobre [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Ja ostatnio zamówiłam sobie pierogi ruskie, pierogi z kapusta i grzybami, frytki, zestaw surówek i szarlotkę z lodami. Dziwnie sie na mnie patrzyli w restauracji, zwłaszcza kelnerka, jak ja zapytałam czy moze podać szarlotkę od razu, bo potrzebuje lodow do frytek [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum dasz rade ... zbieraj siły[emoji38]

Ness ale żeś dala haha ....

Agnes niezly mix ... ja tam uwielbiam frytki ... i Lubie dużą dawkę majonezu [emoji38]

Lubię miksować smaki, a frytki mogę jesc do wszystkiego :p

Ja ostatnio zamówiłam sobie pierogi ruskie, pierogi z kapusta i grzybami, frytki, zestaw surówek i szarlotkę z lodami. Dziwnie sie na mnie patrzyli w restauracji, zwłaszcza kelnerka, jak ja zapytałam czy moze podać szarlotkę od razu, bo potrzebuje lodow do frytek [emoji23]

Lody z frytkami, tego jeszcze nie słyszałam. Ale kto komu zabroni mieszać co się chce :)

No noe dziwie sie , ze was potem muli [emoji38]
Ja dwa dni temu zjadlam cale op zelkow + chipsy + 2 princepolo i umieralam haha , ale to byl objw @ , jak mialam normalne cykle zawsze mnie ochota na slodycze przychodzila [emoji5]

Dobra ja zaraz sie zbieram bo mysze do tej apteki po clo leciec , ciekawe czy mi sprzeda na ten smieszny odpis.

wff2krhmvaem9yip.png

No noe dziwie sie , ze was potem muli [emoji38]
Ja dwa dni temu zjadlam cale op zelkow + chipsy + 2 princepolo i umieralam haha , ale to byl objw @ , jak mialam normalne cykle zawsze mnie ochota na slodycze przychodzila [emoji5]

Dobra ja zaraz sie zbieram bo mysze do tej apteki po clo leciec , ciekawe czy mi sprzeda na ten smieszny odpis.

wff2krhmvaem9yip.png
Oj tak szafki ze słodyczami muszą być uzupełnione przed @. ;)

agnesis myslisz ublagam z takim czyms ta z apteki innej apteki?
1475226836226.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475226836226.jpg
    1475226836226.jpg
    97,4 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Wonderful od stycznia tak nie miałam hehe przychodzila z nienacka ale w tym miesiacu sie postarala uprzedzić na slodko [emoji28]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry