reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula nad morze? Brr zimno [emoji12] choć moze jest szansa, ze wiać nie bedzie, bo dość spokojnie dzis [emoji4]
Nessi mi niestety temp potrafi spaść dopiero jak @ sie rozkręci [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis ponoć nie może być 2 razy owu , tak jak Nessi pisała tylko w kilkukodzinnym odstępie może wystąpić.
Choć mi się też wydawało , ze 2 razy miałam w tym cyklu [emoji52]

Anula no , ale troszkę tam poszło było 37.06 , 37 , 36.82 a dzis 36.93 [emoji50] dupka odstawilam 11 dni temu..

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis ponoć nie może być 2 razy owu , tak jak Nessi pisała tylko w kilkukodzinnym odstępie może wystąpić.
Choć mi się też wydawało , ze 2 razy miałam w tym cyklu [emoji52]

No , ale troszkę tam poszło było 37.06 , 37 , 36.82 a dzis 36.93 [emoji50] dupka odstawilam 11 dni temu..

wff2krhmvaem9yip.png
Jak cykle są krótkie to może :)

Bum bo to dwa rożne cykle [emoji4] 23.09 miałam @ 5.10 owu, pózniej 18.10 @ i 31.10 znow owu [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi nie ma różnicy czy krótki czy długi , bo ja też jestem przekonana , ze mialam dwie a mam długi [emoji6]

Asrtemida nie martw się ja mam całe życie hehe [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

hej dziewczyny witam się i ja:)Właśnie jem śniadanko a zaraz kawka.ja nie mierzę temperatury więc nie wiem jak u mnie stoi.piersi trochę powiększone i pieczenie.dziewczyny powiedzcie mi czy jak owulacje miałam w 13 dc to znaczy że okres musi się pojawić po 14 dniach?ja dziś 20 dc. nie chcę się nakręcać a to takie trudne nie obserwować siebie i swojego organizmu.nie da się o niczym innym myśleć:unsure:

hej dziewczyny witam się i ja:)Właśnie jem śniadanko a zaraz kawka.ja nie mierzę temperatury więc nie wiem jak u mnie stoi.piersi trochę powiększone i pieczenie.dziewczyny powiedzcie mi czy jak owulacje miałam w 13 dc to znaczy że okres musi się pojawić po 14 dniach?ja dziś 20 dc. nie chcę się nakręcać a to takie trudne nie obserwować siebie i swojego organizmu.nie da się o niczym innym myśleć:unsure:
Judytka faza lutealna trwa od 10-16 dni, każda kobieta jest inna i ma inną faze [emoji6]
Oj może coś na rzeczy jest [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Judytka powinien, ale nie musi, bo faza lutealna moze sie skrócić albo wydłużyć, dzien w ta czy w ta.
Bum ja pisałam ze miałam dwie owu w miesiącu a nie w cyklu [emoji4][emoji6]

Do góry