• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Padam na pysk , tak wysprzatanego mieszkania dawno nie miałam [emoji38]

agnesis no oby się nie pogarszało u młodego i szybko poprawa była [emoji6]

anula jutro na kawę mogę wpaść [emoji6] potem te cudenka kolorujesz farbkami?

Nessi jak to nie ma owu [emoji54] ... Kochana chociaż nie stoisz w miejscu...

CLO na jednego działa tak na drogiego działa inaczej , trzeba być tyko dobrej myśli a co z tego wyjdzie się okaże [emoji4]
U mnie CLO się nie spisało , no alw po nowym roku może mi będą znów kazać obejrzymy...

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi nie testuje. Chyba ze @ nie przyjdzie [emoji6]
A testy rozbieram z rana, bo moj w pracy to mam braki, wieczorem to co innego [emoji16]
Dużo dziewczyn zaszło na clo. A nawet jeśli nie, to lekarka ma inne opcje jeszcze i bedzie gites majonez [emoji12][emoji12][emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ness "skutki" tylko takie ze za pierwszym razem mialy byc dwie dzidzie [emoji5] a teraz biore 3 cykl clo i nic. Przytyc nie przytylam ale to moze dlatego ze i tak jestem grubsza [emoji23][emoji23].
A mnie brzuch napierdziela jakby mnie mialo zaraz zalac [emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol a wiesz ze mnie tez zaczęło teraz tak napierdzielac jakby miało mi cos tam wybuchnąć [emoji50] ja już dla pewności pampersa zakładam [emoji28]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Majka to fakt, ze Bum ma super faceta. Moj by w życiu ziolek nie pił [emoji23] hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry