• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzis sie dowiedziałam o tylu ciążach znajomych, ze czuje sie póki co jakbym czymś ciężkim w głowę dostała. I to jeszcze sobie mogą wybierać, kiedy chcą zajść, kiedy urodzić, jakie różnice w wieku miedzy rodzeństwem wybrać... po prostu ja chyba sie do tego wszystkiego nie nadaje.

Dzis sie dowiedziałam o tylu ciążach znajomych, ze czuje sie póki co jakbym czymś ciężkim w głowę dostała. I to jeszcze sobie mogą wybierać, kiedy chcą zajść, kiedy urodzić, jakie różnice w wieku miedzy rodzeństwem wybrać... po prostu ja chyba sie do tego wszystkiego nie nadaje.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

wiecie ze na wątku "poronienia nawykowe" dziewczyny pisza ze na nfz mozna zbadac rezerwe jajnikowa? ja nie wiedzialam. jutro ide do ogolnego zeby dla picu mi wystawila skierowanie na wykonanie zastrzykow b12 (ale mam juz polozna zalatwiona i od soboty zaczyna mi robic) i przy okazji poprosze ja o wszystkie inne mozliwe skierowania.
o tarczycowe tez moge ja prosic? czy to edno?
Ja robiłam badanie rezerwy jajnikowej prywatnie.Ginekolog kazała mi zrobić prywatnie.

Chyba wszystkie odpoczywają , ze tu taka cisza , az dziwne...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry