• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola a jak tammaluszek broi w brzusiu? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
Ja nie wiem co to będzie jak będzie taki aktywny w życiu co w brzuchu. Mały terrorysta[emoji12]
Już myślałam że w nocy pojadę ale wszystko się uspokoiło. Mam nadzieję że to była taka mała zapowiedź czegoś większego. Narazie się zmachalam więc idę odpoczywać.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Carmen jak tam twoja @?

Dziewczyny co tam ? Wątek nam pada?...

U mnie śluzu rozciągającego dużo , ale hu* wie czy to nie pozostałości z bzykanka hmm...
Wieczorem zbadam szyjkę i obejrzymy.

wff2krhmvaem9yip.png

Hello [emoji6]
Dzis mialam pierwszy zastrzyk z wit. B12. Nawet znosnie, myslalam ze bedzie gorzej bolec. Bo sie naczytalam i rodzinna mi powiedziala ze boli. Wklucie jak wklucie, wiadomo, tylko wyciaganie igly bolalo. Moze ugrzęzła w cellulicie [emoji23][emoji23][emoji23]
A poza tym 9dc i czekam na plodne [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia zrób moze jeszcze raz test. Ale jeśli przewidywałas owulacje na 5-6 listopada to @ moze przyjść nawet w poniedziałek.
Dzol igła w cellulicie [emoji23]
Ja narobiłam krokietów, mamy od wczoraj Kuby kuzyna w domu, ogólnie padam na ryj i cieszę sie, ze to nie sa bracia, bo bym ocipiala [emoji28]
U mnie dopiero 5dc...
1479584348-n2jpqp.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia tez jestem za tym byś z ranca testa zrobiła [emoji4]

Dzol sama sobie robilas? [emoji5]

Agnesis juz byś owu chciała , ze testy robisz hehe [emoji6]?

U mnie chyba dziś 12dc i jestem ciekawa czy temp jeszcze spadnie czy się bedzie podnosić [emoji38] kuzde jakby się juz podnosiła to znaczy dziś owu i to w 12dc z ziolkami [emoji23][emoji23] nie , nie nie wierzę w cuda [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry