• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majeczko [emoji9]
1479590558098.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479590558098.png
    1479590558098.png
    42,6 KB · Wyświetleń: 285
reklama
Hej. Późno już a my nie śpimy. Ja w pon dzwonie do gin z wynikami.
Patunia to czekam na test jeszcze jeden ;) może owu była później niż myślisz?
Bum nie upada. Tylko weekend więc mnie osób jest. Zmienisz tabelkę u mnie na cykl 6 nastepna na 13.12....

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza jak odpale lapka to zmienie.
Carmen jak tam sttuacja?

Myślicie mogła być wczoraj owu?
Coś tam niby wzrosło , ale takie nie pewne...
Sluz jedynie miałam taki niby płodny jak to był on , ale jajniki nie bolaly jakoś specjalnie + szyjka wieczorem była lekko otwarta hmmm [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png

Zuza a szyjka dziś nie wiem hehe wieczorem badam , ja tam sięgnąć nie umie bo jest wysoko [emoji23]

Majka no szybko , szybko ale moze jakaś magia ziółek zadziałała , tak czy siak jak bedzie powyżej kreski to zapewne owu była bo zawsze tak mam [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Myślicie mogła być wczoraj owu?
Coś tam niby wzrosło , ale takie nie pewne...
Sluz jedynie miałam taki niby płodny jak to był on , ale jajniki nie bolaly jakoś specjalnie + szyjka wieczorem była lekko otwarta hmmm [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png

Dla mnie wyznacznikiem owulacji jest ciąża :/ U mnie wszystkie znaki na ziemi i w niebiosach wskazywały na owulację, śluz, dolegliwości, testy owu pozytywne i ...
Się mocno zdziwiłam po badaniach ...no ale u mnie wiek robi swoje. Zapewne obniżone rezerwy jajnikowe strzelają sobie na chybił trafił, z owulacją :]

U mnie totalne załamanie :D Więc się nie przejmujcie :D biadoleniem ...

reklama
Nessi pisalysmy juz na ten temat , ze mi się zgadza temp niech Ci bedzie tak z " przypuszczenie owu " i tego się trzymam ja , będzie powyżej kreski pęcherzyk pękł.
Wszystko mi się zawsze zgadzało z temp i monitoringiem. Owulke możesz mieć a może zarodek ma się ciężko zagniezdzic , komorki są jakieś upośledzone no pisalysmy juz o tym po co walkowac drugi raz temat.

Nessi a u Ciebie moze pęcherzyki ino nie pękają czy jak tam? Dostalas clo i bedzie oki.

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry