• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi pisalysmy juz na ten temat , ze mi się zgadza temp niech Ci bedzie tak z " przypuszczenie owu " i tego się trzymam ja , będzie powyżej kreski pęcherzyk pękł.
Wszystko mi się zawsze zgadzało z temp i monitoringiem. Owulke możesz mieć a może zarodek ma się ciężko zagniezdzic , komorki są jakieś upośledzone no pisalysmy juz o tym po co walkowac drugi raz temat.

Nessi a u Ciebie moze pęcherzyki ino nie pękają czy jak tam? Dostalas clo i bedzie oki.

wff2krhmvaem9yip.png
Temat owulacji jest co cykl każdej z Nas wałkowany :P To piszę :D

reklama
Hey melduje sie. Brzuch mnie boli mega...niby taka zywsza krew mi poleciala,ale tyle co kot naplakal.
Moze z racji tego ze sie leczylam progesteronkiem bedzie troszke lzejszy okres...albo jeszcze sie rozkreci. W kazdym razie w srode i tak ide do gina ale nie bede sie badac. Powiem mu,ze sie staram ale bez wiekszych rezultatow ..kurna musi mu pomoc. Zreszta moj wygadany i ciezki z charakteru to pewnie mu tez swoje przygada. [emoji1][emoji1][emoji1]
Nie pisalam wczoraj bo mala mi plakala i plakala..dalam jej przeciwbolowe (na ucho) i przeszlo.myslalam ze to moze zalegajacy katar... potem o 18 plakala w nieboglosy jak nigdy wiec juz bylam pewna ze to zapalenie ucha. Moja moze wymiotowac,sraczke mniec czy wielka goraczke ale nigdy nie placze..dala mi to wczoraj do myslenia. Pojechalismy z nia na izbe przyjec i instynkt mamusiny nie zawiodl [emoji51][emoji51] chociaz mysle ze kazda z nas by sie domyslila...zapalenie ucha jak ta lala. Dzis z nia spalam a meza przeprowadzilam do salonu ahahaa mam nadzieje ze sie obejdzie bez placzu bo mowie wam jeszcze nigdy tak mi nie wyla z bolu [emoji22] plakalam razem z nia. Puki co mysle ze antybiotyk zadziala ...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

no pisalysmy juz o tym po co walkowac drugi raz temat.

wff2krhmvaem9yip.png
O owulacjach, objawach, testach, TEMP. cały czas od początku jeszcze starego wątku były rozmowy i nikt nie pisał, że ''po co wałkować''. Nie obraź się Bum, ale nie spodobał mi się Twój ton wypowiedzi. Każdy ma prawo pisać co zechce,nieprawdaż ? Mnie leży na sercu brak owulacji, tobie temp. badania szyjki itp. I jest git ...pisałam, że ''biadolę ot tak,, bo czuję się w ''dołku'' nie znaczy to, że prowadzę przeciwko Tobie działania zaczepne i nie musisz sarkastycznie mi odpowiadać ...czasami lepiej przemilczeć. Nigdy się z Tobą nie kłóciłam i niech tak pozostanie ..

Dziewczynki a powiedzcie mi... czy kwas foliowy dla ciezarnych moge zazywac?? Bo wiecie co widzialam wczoraj w aptece kuracje na 3 miesiece za 6,70 euro...i wydaje mi sie ze cena bardzo przystepna.

Dziewczynki a powiedzcie mi... czy kwas foliowy dla ciezarnych moge zazywac?? Bo wiecie co widzialam wczoraj w aptece kuracje na 3 miesiece za 6,70 euro...i wydaje mi sie ze cena bardzo przystepna.

Przyznam szczerze, że nie mam bladego pojęcia ..to chyba zależy od dawki. W PL zazwyczaj w ciąży jak i przed używa się folika - najpopularniejszy 0.4 mg

Nessi no widzisz ty odebrałas tak ja odebrałam inaczej .
Bo cykl temu tez pisalysmy o tym i na temat mojego mierzenia i owulacji , wiec wiesz nie chce mi się znow pisać o tym samym , bo nic się nie zmieniło hehe [emoji38]
Dla ciebie wyznacznikiem owulacji jest ciąża , ja się cieszę , chociaż z samej owulacji, ale żeby była a potem wszystko niech się pozostałe dopasuje i ciąża będzie [emoji4]
A moze akurat trafilas na cykl bezoowulacyjny w trakcie robienia badan? Przecież co miesiąc moze tak nie być i normalnie owu jest. [emoji6]

Carmen dziwna ta twoja @ , no ale dobrze , ze lekarz juz tuz tuz
.. Biedna corcia , oby szybko przeszło [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Jak są z witaminami to nie , lekarz ki odradzał .
Powiedział , ze dla starających najlepszy zwykły sam kwas np folik.

wff2krhmvaem9yip.png

Ok dzieki....dzis moze sie przejde to zapytam . Zobacze tez jaka jest dawka tego foliku.
No dziwny ten @ ale bym sie nie obrazila jakby pozostal taki skapy. Cale zycie walcze z obfitymi miesiaczkami wiec chociaz z tego bym sie cieszyla. Nie lubie mocnego okresu, silnych boli cipki od srodka hahhaa i czucia tego,jak mi duzo zlatuje. Takze puki co jestem zadowolona.

reklama
Sorki ze po wlosku ale to jest ten
folik.....
Nawet nie napisane kwas foliowy tylko "folik" , ze ma tylko witanine grupy B9 ....
Dawka 400mcg na dzien

FOLICO 3 MESI è un integratore di acido folico (Vitamina B9) indicato in tutte quelle condizioni che prevedono un maggior apporto di questa vitamina. Il dosaggio di 400mcg è stato stabilito in base ai Livelli di Assunzione Giornaliera Raccomandati (LARN) per le donne in gravidanza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry