• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania współczuje z powodu teściowej...
Moze dziś owulka jest? [emoji6]
No ja młodej tez mierze elektronicznym , ale ona pod pachą nie chce a w pupie jeszcze znosi...
Miała 38.6 , chyba 3 kreski sie odejmuje cos mi lekarz kiedyś gadal , tak czy siak dostała syrop i poszła spać , jeszcze znów kaszel ma ..
Dobrze , ze zaopatrzylam sie w syropy to dostała ...
Juz chce wiosnę ! [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Oj też nie znosze tej pory roku, bo Młoda ciągle zasmarkana
Prawie cały peździernik w domu chora siedziała [emoji32][emoji34]

Też podejrzewam że to może być owulka, więc będą przytulanki[emoji177][emoji177]
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Ostatnia edycja:
agnesis dokładnie haha [emoji23][emoji23]
jak twoj owu dzisiaj sie sprawuje?

Mania niestety dlatego nie lubię ani jesieni ani zimy...

Długa noc mnie czeka...

wff2krhmvaem9yip.png

Tobie tez cos temp nad linie skoczyła czy się myle? [emoji4]
A na owu to chyba juz sie oznacza bardziej ta kreska czy mi sie ino tak wydaje [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum tak wlasnie miałam mówić, ze u mnie z temp jak i u Ciebie, dziwnie. Ale pewnie jutro spadnie. A kreska z dzis wieczorna minimalnie wyraźniejsza. Ale jakoś sie na tym wszystkim tak mocno nie skupiam. Za dużo miałam na głowie [emoji12][emoji12]

Ostatnia edycja:
agnesis wydaje mi sie , ze taki minimalny skoczek nad linią to nic takiego , moze w nocy sie na siku szło [emoji6] jak będzie po owu to spadnie dopiero na @ , wiec sie pozna [emoji4]
Ciekawe jak u mnie jutro będzie temp... I jutro już 17dc a po owu ani widu .. [emoji52]
Oby ino była hehe [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis wydaje mi sie , ze taki minimalny skoczek nad linią to nic takiego , moze w nocy sie na siku szło [emoji6] jak będzie po owu to spadnie dopiero na @ , wiec sie pozna [emoji4]
Ciekawe jak u mnie jutro będzie temp... I jutro już 17dc a po owu ani widu .. [emoji52]
Oby ino była hehe [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Pokaz jutro jak temp sie ma. Oby to był jeden z krótszych cykli w tym roku albo najdłuższy taki 9cio miesięczny [emoji2]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry