• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witajcie

Moje jajniki się uspokoiły, dziś za to podbrzusze mnie całe boli [emoji37] Ale przynajmniej wiem mniej więcej kiedy owu
Przytulanki zaliczone [emoji177][emoji177]
Więc pozostaje czekać

Zaczęłam od tego cyklu mierzyć temp bo mnie natchnęłyście [emoji16]
Ale ten cykl to raczej tak rozpoznawczo bo przez tą jelitówkę wyniki są pewnie nie miarodajne

Bum Tobie zawsze temp spada w dniu owulacji czy dzień przed?
W nevie rôżnie zrôdła podają więc zapytam bardziej doświadczonej koleżanki [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

3,4 wiec kolorowo [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciutke by można obniżyć choć powiem Ci ze mam kumpele która przy niedoczynności tarczycy z wynikiem tsh 12 zaszła w ciąże i za tydzień ma termin porodu [emoji41] wiec to nie jest tak ze się nie da .... no i wiesz ze jak juz zaczniesz zbijac to będziesz musiała ciągle brać tabsy coby utrzymać wynik na odpowiednim poziomie bo bez wspomagania będa skoki .... nie masz tam endokrynologa ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hey bum z pupy odejmujesz zawsze 5 kresek!!!
Wczoraj dostalam tak silnego nie okresu ale krwotoku doslownie,mialam wrazenie jakby mi schodzily ze srodka takie wielkie bomble krwi, dwa razy tak schodzilo i podpaska juz po niecalych 20 minutach.do wymiany....caly dzien wczoraj tak mialam i czulam sie okropnie. Tak mi.sie w glowie krecilo!!!!
Bylam wczoraj u mojego gina, wiem tyle co wiedzialam. Ale fakt przesympatyczny jak zawsze, ze wszystkiego zartowal,nawet z mojego meza ze juz za stary na dziecko[emoji14]
A tak na faktach to powiedzial,ze jest pewien.ze zajde naturalnie ( choc ja tego nie jestem pewna) . Dal saszetki ktorych nie znam i na necie tutaj o nich tez nic nie pisze. Dal mi dwa pudelka gratis takze na jakis czas zaoszczedzone. Mowilam mu ze bralam inofolic ale ze plamilam w srodku cyklu to je odstawilam,mowil ze zrobilam blad bo by sie uregulowalo..zreszta mowil ze mogla tez to byc oznaka owulacji a nie zaraz najgorszego..takze mam je brac na te jajca policystyczne.
W ogole wystrzelil z tekstem ze : jak zajdziesz teraz to dzwon i powiedz mi ze zrobilas test...bede wiedzial ze to ty. Ja se tak mysle,ze fajnieby zajsc od razu [emoji43][emoji43] z drugiej strony nastawil mnie pozytywnie do tego wszystkiego. Aha powiedzial ze mam wypierd...wszystkie testy[emoji1] i glowy sobie nie zaprzatac bo to tylko wszystko pogarsza.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum noo u góry i doliny ... a niechaj juz w górze będzie ... słuchaj a jak brzucho ?lepiej już ?

Agnes a to dziś 10 dc ?Czy Ja czytam jakos nie w te stronę ?

Marc a zaraz zobaczę ci tam masz ... a jak tam "męskie" sprawy ?lepiej ?

Wiecie co a co u mnie to już z 18 dc haa pierwszy raz mi tak przelecialo
..miło jest jednak nie liczyć i nie patrzeć ... lekko

[emoji477] zapraszam

Cześć Kochane :-)

Ja ostatnio produkowałem sie z moim mężem he he :-)
Jesteście ekspertkami wiec zapytam jak myślicie w którym dniu cyklu wystąpiła owu według zdjęć ... pomożecie ?

<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 5dac0b9868840.jpg>IMG_2213.JPG</a>J

Wczoraj juz była słabsza ta kreska ...
nie wiem dlaczego ale mi się wydaje ze najciemniejsze były pomiędzy 10-12dc ... a ty ilu dniowe cykle ?

Marc cieżko powiedzieć kiedy owu była, bo dla mnie te testy od 10-13dc maja takie same kreski. Musiałabyś poobserwować kiedy był najbardziej płodny sluz, moze jakieś bóle jajników?
Mania temp powinna spaść w dzien owu, a dzien po skoczyć [emoji6]
Anula tak 10dc [emoji6]

Marc cieżko powiedzieć kiedy owu była, bo dla mnie te testy od 10-13dc maja takie same kreski. Musiałabyś poobserwować kiedy był najbardziej płodny sluz, moze jakieś bóle jajników?
Mania temp powinna spaść w dzien owu, a dzien po skoczyć [emoji6]
Anula tak 10dc [emoji6]

A wczoraj czułam masakrycznie jajniki, więc jakby się pokrywa, ufff

A od razu po owulve Wam wskakuje na wysoki poziom czy stopniowo?

Wybaczcie że tak dopytuje ale nie mam w tej kwestii doświadczenia [emoji15]

nie wiem dlaczego ale mi się wydaje ze najciemniejsze były pomiędzy 10-12dc ... a ty ilu dniowe cykle ?

Dzięki :-) cykle 28 dniowe w tamtym miesiacu przez ślub owu opóźniła sie...
Sprawy juz miedzy nami ok :-) stara sie moj mąż jak moze :-)
Wydaje mi sie, ze tego 11 dnia cyklu bo miałam tyle śluzu, ze moj mąż aż sie przestraszył :-D zdecydowanie wtedy było najwiecej, a z dnia na dzień juz coraz mniej aż teraz juz brak mam wogole śluzu

reklama
Czyli nie jestem chyba wyjątkie bo wczoraj spadła, a dziś ciut wyżej
A wczoraj czułam masakrycznie jajniki, więc jakby się pokrywa, ufff

A od razu po owulve Wam wskakuje na wysoki poziom czy stopniowo?

Wybaczcie że tak dopytuje ale nie mam w tej kwestii doświadczenia [emoji15]

Raczej stopniowo, ale znacząco. Np. z 36,6 na 36,9. W kolejnych dniach rośnie dalej. Tak przynajmniej jest u mnie [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry