• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis hehe mój najkrótszy w tym roku to 31 , wiec nie ma szans , żeby taki właśnie był , ale jak będzie chociaż 35 to będzie sukces hehe [emoji23] ale najdłuższy by mógł być, tylko i wyłącznie 9cio miesięczny [emoji5] w ogóle kto by takiego nie chciał [emoji4]

Muszę materac gdzieś kupić , a dzisiaj P chyba na koldrze na ziemi będzie spal bo mała łóżko przejęła [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dziewczyny powiem wam hit :
Przychodzi baba (czyt. ja) do nowego lekarza...
*ja: stracilam 2 ciaze, tu sa moje wyniki...
*lekarz: wyniki sa dobre, bla bla bla....czasem tak sie zdarza...
*ja: moje tsh jest za wysokie.
*lekarz: jest dobre (czyt. miesci sie w skali)..... (chwila zadumy...)
... a tymi poronieniami to organizm przygotowywal macice do ciazy.

Koniec. Kropka. Dziekuje i wyprowadzam sie na ksiezyc bo chyba tam mnie lepiej potraktuja!!!!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bum to lekarz GP czyli pierwszego kontaktu. Zrobila mi duzo badan i jedynie to tsh mam za wysokie, tzn. do staranek jest za wysokie. Ale stwierdzenie o przygotowaniu macicy mnie przewrocilo [emoji13][emoji13] jak mozna tak kobiecie powiedziec...ba...matka matce!!
W poniedzialek do niej wracam (niestety musze do niej) i ja przycisne!! Musi mi to tsh zbic! Sprawdzalam na angielskich stronach, ze tutaj tez przy staraniach i w l trymestrze nie moze byc wyzsze niz 2.
Jestem w d*pie dziewczyny [emoji13][emoji13][emoji13]

Bum to lekarz GP czyli pierwszego kontaktu. Zrobila mi duzo badan i jedynie to tsh mam za wysokie, tzn. do staranek jest za wysokie. Ale stwierdzenie o przygotowaniu macicy mnie przewrocilo [emoji13][emoji13] jak mozna tak kobiecie powiedziec...ba...matka matce!!
W poniedzialek do niej wracam (niestety musze do niej) i ja przycisne!! Musi mi to tsh zbic! Sprawdzalam na angielskich stronach, ze tutaj tez przy staraniach i w l trymestrze nie moze byc wyzsze niz 2.
Jestem w d*pie dziewczyny [emoji13][emoji13][emoji13]

Szok ! Pociśnij kobiecie bo chyba zbyt bystra to nie jest ... może miejsca pomyliła [emoji44]?! A ileasz tego tsh?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Szok ! Pociśnij kobiecie bo chyba zbyt bystra to nie jest ... może miejsca pomyliła [emoji44]?! A ileasz tego tsh?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
3,4 wiec kolorowo [emoji13][emoji13][emoji13]

Angielska służba zdrowia [emoji50] macica wie po co tam jest i żadne poronienia nie musza jej przygotowywać. Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała w gabinecie [emoji55]

reklama
U mnie dzis tez spadek, a do owulacji niby jeszcze kilka dni. Chyba ze po wczorajszym wysiłku mi cos pękło [emoji23]
Dodatkowo mam zakwasy w okolicach pachwin wiec nawet jak mnie jajca bedą bolały to zbytnio nie odróżnie bóli [emoji12]
1479973296-sufl25.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry