Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Teoretycznie ciąża jest możliwa ... a ten zabarwiony śluz na brązowo może być oznaką owulacji-niektóre mają plamienia tzn .okolo owulacyjne ... z drugiej strony zbadalabym prolaktyne o progesteron bo one mogą zaburzac cykl i być tez przyczyną plamien ... a jeżeli chodzi o śluz płodny to nie zawsze go widać na zewnątrz ... może być w środku i nie zauważysz -każdy organizm inaczej przechodzi faze płodności .... no i co gorsza nigdy nie mAmy 100% pewności ze owu jest czy była .... a moze pomysl o monitoringu w następnym cyklu ?Hej dziewczyny.chwilę już nie pisałam bo ciągle coś.powiedzcie mi prosze jestem w 11 dc wczoraj miałam klucie jajnika dość mocne ale sluz mialam brazowy lepki(nigdy wcześniej tak nie mialam) czy to znaczy ze za kilka dni będzie owulacja?kiedy sluz zmienia się na plodny?I czy kochając się 3 dni przed owulacja ale mając sluz lepki można zajść w ciążę?czy musi być ten sluz plodny?mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi bo tak napisalam...![]()
mi zależy bardzo i jak zawsze moje libido wynosiło prawie 0 tak teraz jestem chętna i on myśli pewnie że chodzi mi tylko o dziecko
zła jestem
zobaczymy ten cykl i pewnie wybiorę się do lekarza bo coś dziwnie jest u mnie ostatnio.też po owulacji piersi mnie bolą bardzo od 2 cyklu.może faktycznie coś z prolaktyna albo cos
.no ja bym prolaktyne i progesteron zbadała bo jak cyc boli a ciąży nie na to może być wina za wysokiej ptolaktyny a ja z kolei można szybko zbić no i nie wiadomo jak się ma do tego druga faza cyklu ...na jakim poziomie utrzymuje się progesteron i czy nie za szybko spada albo co ... wtedy jest opcja brania dupka po owu ....Może faktycznie powinnam chociaż ja boję się ze już wtedy całkiem będę swirowac na tym punkcie.najgorsze że mój mąż już powoli ma mnie dośćmi zależy bardzo i jak zawsze moje libido wynosiło prawie 0 tak teraz jestem chętna i on myśli pewnie że chodzi mi tylko o dziecko
zła jestem
zobaczymy ten cykl i pewnie wybiorę się do lekarza bo coś dziwnie jest u mnie ostatnio.też po owulacji piersi mnie bolą bardzo od 2 cyklu.może faktycznie coś z prolaktyna albo cos
.
po tym cyklu pójdę zbadać hormony i zobaczymy.dzięki