• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki Anula za odpowiedź:-Dpo tym cyklu pójdę zbadać hormony i zobaczymy.dzięki
Nie ma za co i choć wiem ze nie jest łatwo to najlepszym lekarstwem jest się czyms zająć i wyluzowac bo wpływ psychiki ma duże znaczenie dla organizmu ... a jak człowiek wsłuchując się w swój organizm to jeszcze gorzej ... trzymam kciuki

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
A ja wyczytalam,ze jak po owu bola cycki to znaczy ze progesteron przyrasta.....ale czy to prawda...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Prolaktyna jest hormonem odpowiedzialnym za produkcję np.mleka i raczej jak cyc boli odrazu po owu to stawialabym na wysoki jej poziom a z kolei wysoki poziom prolaktyny obniża poziom progesteronu.

Prolaktyna tez swiruje np. od dużej dawki stresu.

No ale można ją łatwo zbić i ustabilizować castagnusem a ten też zmniejsza napięcie przed @ i reguluje cykle.

Mam bardzo głupie pytanie. Strasznie mi się brzuch spina i nie jest to jakoś strasznie bolesne. Zazwyczaj wygląda to tak, że się spina trzyma kilkadziesiąt sekund po czym odpuszcza. Dzieje się tak od ponad godziny ale w nieregularnych odstępach czasu. Czy to mogą być już bóle porodowe?

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Może faktycznie powinnam chociaż ja boję się ze już wtedy całkiem będę swirowac na tym punkcie.najgorsze że mój mąż już powoli ma mnie dość :no2:mi zależy bardzo i jak zawsze moje libido wynosiło prawie 0 tak teraz jestem chętna i on myśli pewnie że chodzi mi tylko o dziecko:dry:zła jestem:wściekła/y:zobaczymy ten cykl i pewnie wybiorę się do lekarza bo coś dziwnie jest u mnie ostatnio.też po owulacji piersi mnie bolą bardzo od 2 cyklu.może faktycznie coś z prolaktyna albo cos:hmm:.

Miałam tak samo jak ty. Chciałam i musiałam być w ciazy już, teraz. Ciagle chciałam sie bzykać choćby na sile. Dobrze, ze trwało to krótko, bo mogłabym zapomnieć o kolejnym dziecku. Moj chłop jak sie zaprze to koniec świata. Teraz o staraniach w ogóle nie rozmawiamy, bo nie ma o czym. Bzykamy sie z przyjemnością. Czyli robimy wszystko co w naszej mocy, wiec nie ma co o tym gadać [emoji23]

Mam bardzo głupie pytanie. Strasznie mi się brzuch spina i nie jest to jakoś strasznie bolesne. Zazwyczaj wygląda to tak, że się spina trzyma kilkadziesiąt sekund po czym odpuszcza. Dzieje się tak od ponad godziny ale w nieregularnych odstępach czasu. Czy to mogą być już bóle porodowe?

Mogą to być skurcze. Koleżanka miała skurcze na ktg podobno silne a ich nie czuła [emoji16]

Jak się brzcho spina to raczej zaczyna się coś dziać w sensie skurcze jakieś lekkie ale jak nie regularne to spokojnie a nóż się rozkręci [emoji4]

Castangus mam do oddania 38szt jak cos hehe [emoji4]

Prolaktyne do starania mieć najlepiej koło 10 , tak mi gin mówił ja mialam 28 , po bromku mialam 0.90 [emoji33] ale badam co drugi miesiąc i mam powyżej 8 , u endo tez badałam to była juz po odstawieniu lekow ok [emoji4]

Karola mogą byc , mogą ! [emoji38]

No ja tez na ktg mialam skurcze po 40% a ich nie czulam wcale , tylko brzuch jak na @ bolal troszke...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
[emoji16][emoji16][emoji16] jest dla mnie nadzieja

Jest ! hehe no to co -czekamy [emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry