• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi, ale jeśli one zrobią się regularne, to chyba trzeba będzie wziąć doopke i jazda, co nie? Matko jakie to wszystko jest denerwujące jak człowiek nie wie co się z nim dzieje...

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Nessi, ale jeśli one zrobią się regularne, to chyba trzeba będzie wziąć doopke i jazda, co nie? Matko jakie to wszystko jest denerwujące jak człowiek nie wie co się z nim dzieje...

Ja najpierw miałam biegunkę, potem czop śluzu mi wylatywał ...i przyszły bóle ...raz z krzyża co 10min i raz z brzucha - takie bardziej mocniejsze napinanie. Będziesz wiedziała kiedy się zacznie, zwyczajnie zacznie bardziej boleć ..
Jeśli nie boli, to nie ból porodowy jeszcze:)

Same skurcze nie są jakieś bolesne, takie na @. Spinanie jest gorsze, bo wkurzające[emoji12] Czop to już tydzień temu wylecial, a przeczyszczona to już jestem mega porządnie[emoji12]

Same skurcze nie są jakieś bolesne, takie na @. Spinanie jest gorsze, bo wkurzające[emoji12] Czop to już tydzień temu wylecial, a przeczyszczona to już jestem męża porządnie[emoji12]

Pozostało czekać, spróbuj odpoczywać. Ja myślę że to już za późno na przepowiadające ale może nie kto to wie :D Informuj na bieżąco, nawet nie chcę myśleć co Cię czeka ale wyjść musi ;)

Same skurcze nie są jakieś bolesne, takie na @. Spinanie jest gorsze, bo wkurzające[emoji12] Czop to już tydzień temu wylecial, a przeczyszczona to już jestem mega porządnie[emoji12]

No to licz skurczybyki :P Trzymam kciuki :) Transport jak co do szpitala masz ?

A położę się. Zobaczymy co z tego wyniknie. No a wannę to najpierw trzeba mieć[emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry