Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olać ...człowiek mówi a pies szczeka takie życie [emoji38] a jak ktoś ma problem to zawsze możesz zakupić hurtowo stopery do uszu i postawić w kartoniku na skrzynce na listy z adnotacją coby potrzebujący się poczestowali [emoji38] stracisz trochę grosza ale z klasa będzie gest [emoji41]My sie czasem nawet bawimy z psem tak, ze zabieramy mu zabawkę czy przysmak trzymamy i mówimy "daj głos" wiec to chyba tez zabroniona zabawa [emoji33] bo jak dzieciaki sie bawią po klatkach latają jak opętane i szarpią barierki ze echo niesie od dołu do góry to jest spoko. Dobra trzeba mieć to w doopie bo do reszty osiwieje. Zwierzęta nie maja swoich praw i tyle [emoji6]
No ale nie zapomnę jej miny jak mąż powiedział jej ze jestem 3dc, oczy miała jak talerze i nie potrafiła słowa wydobyć. Zaczęła obliczac co jak kiedy. I wyszło na moje :-)Karola o ja gratulacje!!! daj znać co i jak. Dziewczynki gdzie można zdjęcie małego zobaczyć?
Artemida najważniejsze że jest plan. Twój cykl zwariował, ale po clo i odstawieniu dupka miał prawo w sumie. Dobrze ze teraz wszystko pod kontrolą monitoringu będzie:-) uda się!
Agnesis nie przejmuj się głupia gadanie sąsiadów. Masz nagrania, że przesadzają i już. Jak mieszkałam na stancji na studiach, to baba pod nami z mieszkania miała pretensje, że chodzimy jak czołgi. No już naprawdę nie miała się o co przyczepić to wymyśliła, że głośno chodzimy...brak słów na takich ludzi. Wiadomo, że pies czasami zaszczeka.
Anula już dziś dostałam zwolnienie. Jutro muszę je zawieźć do pracy i z głowy.