• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hmmm .... [emoji19]

Sent from my HUAWEI CUN-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Jak tam " dzieci twoje " [emoji38]?

Mięte zaparzam -zapraszam
20161128_234513.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161128_234513.jpg
    20161128_234513.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 284
reklama
anula a wszystkie śpią, czas dla siebie hehe [emoji4]
Cos mnie jajco boli i promieniuje na pachwine , moze to owu a bzykac mi się nie chce.... [emoji54]
Nie dziękuje , ja czekam na ziółka , wypije i ide spać , moze dzis sie wyspie [emoji6]

anula a wszystkie śpią, czas dla siebie hehe [emoji4]
Cos mnie jajco boli i promieniuje na pachwine , moze to owu a bzykac mi się nie chce.... [emoji54]
Nie dziękuje , ja czekam na ziółka , wypije i ide spać , moze dzis sie wyspie [emoji6]

No ja zaraz też idę się ogarnąć i do wyrka bo rano trzeba wstać [emoji44]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dzien dobrrrry ☃️☃️
Co prawda śniegu nie ma, ale zimno [emoji1]
A o co chodzi z tym fb? I z tym ze mętnie jest, bo ja chyba nie rozumiem [emoji51][emoji51] mnie na przykład nie boli, ze nie mam fb, wiec możecie mnie tam obgadać [emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
Hejjjj:)ja też z kawką.obudzislam już mojego starszego do szkoły a młodszy spi bo chory.goraczkuje od wczoraj rano po 39 stopni i nic go nie boli.myślałam że angina bo narzekał na gardło chwilę ale już nie więc niewiem.w nocy 2 razy syrop mu dawalam zobaczę dziś i jutro do lekarza pewnie:no2:może jaki wirus taki ma.moj ogolnie ma tendencje do bsrdzo wysokich goraczek.Ja też niewiem o co chodzi z fb bo też niemam:(A jak samopoczucia dziewczyny???

Ostatnia edycja:
Samopoczucie o dziwo dobre mimo ze spać mi sie chce [emoji12] ide szyby skrobać [emoji54]

Dziewczyny. Mam na mysli ze cicho tu bardzo. Przeciez ja nikogo nie urazilam. Pewnie,nikt na sile nikogo nie trzyma,ale i nie o to tez mi chodzilo. Jednego komentarza bym sie nie spodziewala..!!! Ale to swoja droga. Mialam na mysli,ze cicho tu i w ogole a jedna z "was" juz o najgorszym pomyslala!!!!
Nie odpisalam wczorja,bo nie mialam kiedy a juz glupi komentarz. No comment

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Witam się i ja jeszcze z łóżka :-)
Męża o 5 rano wyprawiłam do pracy i poszłam spać jeszcze.

Agnesis u mnie chyba -5 jest czyli koszmar.

Jeśli chodzi o fejsa to mnie też nic nie przeszkadza.

Judytka teraz jest mega sezon chorobowy i mógł synka jakiś wirus dopaść. Dobrze że ma temp, to szybciej chorobę zwalczy. Może to zwykła trzydniówka.

Carmen no i problem rozwiązany :-) już wiadomo o co chodzi i na pewno nikt do nikogo nie będzie miał o nic pretensji.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry