• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola1507 - u mnie to wyszło, że owulacyjny ból był ...bo teraz już tylko ćmi a chodzić nie mogłam do południa normalnie. Czytałam, że po stymulacji przy większej liczbie jajec może bardziej boleć ... no zobaczymy :) Dzisiaj się dowiem czy jajca pękły :) Koło 20:00 mam usg :)
Artemida90 - piękny chlebek! Na zakwasie robiłaś ?
Bum- gdzieś Ty jest ? Gniewasz się jeszcze ? Jak tam psinka się ma ?
karola1507 - dawaj foty młodego ! :)
Anula - juhu ?! Kaj ty jesteś ?
Tynka - Ty się jeszcze ciesz, że nie czujesz ...bo jak dostaniesz kopa pod żebro to będzie tylko stękanie :D WZDYCHA się z radości tylko przez chwilkę :D A cierpi uuuuuu i dłużej :D
Carmen - kochana ....trzymam kciuki za zdrówko teścia, daj znać jak dowiecie się czegoś więcej. Apropo szkoły to ja beczałam ale idzie się do wszystkiego nowego szybko przyzwyczaić :)

reklama
Nessi specjalnie dla Ciebie[emoji6]
1481731495949.jpg

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Załączniki

• 1481731495949.jpg
    1481731495949.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 250
karola1507 - u mnie to wyszło, że owulacyjny ból był ...bo teraz już tylko ćmi a chodzić nie mogłam do południa normalnie. Czytałam, że po stymulacji przy większej liczbie jajec może bardziej boleć ... no zobaczymy :) Dzisiaj się dowiem czy jajca pękły :) Koło 20:00 mam usg :)
Artemida90 - piękny chlebek! Na zakwasie robiłaś ?
Bum- gdzieś Ty jest ? Gniewasz się jeszcze ? Jak tam psinka się ma ?
karola1507 - dawaj foty młodego ! :)
Anula - juhu ?! Kaj ty jesteś ?
Tynka - Ty się jeszcze ciesz, że nie czujesz ...bo jak dostaniesz kopa pod żebro to będzie tylko stękanie :D WZDYCHA się z radości tylko przez chwilkę :D A cierpi uuuuuu i dłużej :D
Carmen - kochana ....trzymam kciuki za zdrówko teścia, daj znać jak dowiecie się czegoś więcej. Apropo szkoły to ja beczałam ale idzie się do wszystkiego nowego szybko przyzwyczaić :)
Oj nie :-) tak zdolna to nie jestem

Ale i tak dobry

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi,dam znac co z tesciem.....DZIEKUJE
A ty daj znac co z jajcami [emoji1][emoji1] moze blizniaki beda [emoji23]
Olek fajny jest.....[emoji7][emoji7][emoji7] taki pulpecik ze szok,alez bym go wycalowala.
Nessi do szkoly pewnie,ze sie przyzwyczaje ale wiesz jak jest. My kobiety stale placzemy

Kurde dziewczyny,czy to normalne zeby przy mrozie i zimnie mniec w domu biedronki?? [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi,dam znac co z tesciem.....DZIEKUJE
A ty daj znac co z jajcami [emoji1][emoji1] moze blizniaki beda [emoji23]
Olek fajny jest.....[emoji7][emoji7][emoji7] taki pulpecik ze szok,alez bym go wycalowala.
Nessi do szkoly pewnie,ze sie przyzwyczaje ale wiesz jak jest. My kobiety stale placzemy

Kurde dziewczyny,czy to normalne zeby przy mrozie i zimnie mniec w domu biedronki?? [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty może Chińskie biedronki masz ?:D
U mnie w zimie jak na plusie bywało to się muchy budziły i po szybach latały :D
Widać co kraj to obyczaj ;D
Artemida90 - zakwas bardzo łatwo zrobić, tylko go dokarmiać trzeba regularnie :) Ale chlebek pierwsza klasa u Ciebie. Ja wydałam kupę kasy na piekarnik i nic mi nie wychodzi :D Nie mam talentu :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry