reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lasencje jakie macie postanowienia noworoczne?[emoji2]
Ja na pewno musze sie wziasc za siebie, troche zacząć cwiczyc, zadbac o cerę, włosy. Zainwestowac troche w siebie. I chciałabym nauczyć sie robic na szydelku[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

nuria zajść w ciąże inne się nie liczą [emoji23]

Anula ja znam przepis na tuńczyka z jednego gara [emoji38] makaron rurki ugotować, wrzucić tuńczyk 2 op, ser potarty, kukurydza , cebula podsmazona, śmietana duża i mieszać az ser się rozpuści pychotka [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum ozesz wykituje do jutra... ale chce chyba ta pierwsza co podałaś z jajem [emoji41]

Eee ja nic nie postanawiam bo i tak łamie zakazy hehe

Ja jutro robię z zupek chinskich makaron + ogorek kiszony + szynka konserwowa + papryka czerwona + kukurydza + majonez tez dobra [emoji23]

Anula łamać zakazy jest fajnie [emoji4][emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Bum tez tak robie tą sałatkę[emoji39] ja jeszcze groszek dodaję czasami[emoji13]
Mówilyście o tych ziemniakach, i teraz zjadlabym takiego ziemniora z koperkiem i zsiadlym mlekiem[emoji7] albo takiego pieczonego w ognisku[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro robię z zupek chinskich makaron + ogorek kiszony + szynka konserwowa + papryka czerwona + kukurydza + majonez tez dobra [emoji23]

Anula łamać zakazy jest fajnie [emoji4][emoji4]

...życie cudem jest...
Pysznie brzmi :) ale tuńczyk górą [emoji28]

Noo fajnie dlatego to robię hehe

A u ciebie jutro impresska?

reklama
A ja nie mam postanowień :p Poza 2 kreseczkami :D
Chyba 1 raz w życiu wchodzę w nowy rok z koszmarem na głowie :D moja fryzjerka dała ciała... także odrosty, siwe włosy i zdecydowanie za długie włosy - cały efekt się zepsuł w mojej chłopczycy :D

Do góry