Rene1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe myślicie że to ma sens ... może podjadę potem go rossmana
No mi też wiec dla mnie to negativ [emoji41]Anula nie chcę się napalać ale też bym strumieniowy zrobiła, najlepiej chick-go czy coś takiego. Nie na widzę tych płytkowych, różne rzeczy mi wychodziły....
Spokojnie do 18 chyba czynne[emoji6]Anula ty pędz po test, bo musisz sie upewnić czy możesz pozwolić sobie dziś na jakiegoś winiacza[emoji106][emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Polać jej , dobrze gada. Zrób dla świętego spokoju żebyś potem nie pluła sobie jak ja. Mogłam nie pić.Anula nie chcę się napalać ale też bym strumieniowy zrobiła, najlepiej chick-go czy coś takiego. Nie na widzę tych płytkowych, różne rzeczy mi wychodziły....