reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie śnieg pada [emoji4][emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum- współczuje tego bólu zęba .... my tez czekamy na śniegi może będzie w ferie

Rene- mąż może tak cicho po swojemu próbuje pokazać że ' przeprasza' :), a ty się tez tak nie stresuj nie wskazane

nuria- u mnie tez wieje :( i zimno blee

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie śnieg padał od rana i dopiero przestał. Nie mam zamiaru dziś z mieszkania wychodzić o:-)

Dżoł nie martw się bólami. Ja do 18 tygodnia ciąży miałam mega bóle jak na miesiączkę. Ciągle chodziłam do łazienki i sprawdzałam czy nie krwawie. Na szczęście to było od rosnącej macicy:-)mnie brzuch boli do tej pory ale już nie panikuje jak wcześniej. No i od kiedy biorę magnez jest duuuzo lepiej.

Rene masakra z tym twoim chłopem!

Nati jak Adaśko? Kiedy masz wizytę? Ja w środę zaczynam 25 tydzień:-) za tydzień muszę zrobić test z 75 gramami glukozy:-(

Tynka a od kiedy zaczelas czuc ruchy? Bo piszesz ze zaczynasz 25 tydzien, a moja kolezanka jest w 24 tygodniu i jak na razie to czuje jedynie takie smyranie, ale konkretnych ruchow nie

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

bum - to zdrowiej, od siebie polecam płukać naparem z kory dębu, pięknie ściąga i łagodzi stan zapalny. Niestety wiem co nieco o tym ;)

Rene - hahah pomysł z masłem jak w hotelu pierwszorzędny :D

nuria - u mnie słońce świeci ale pizga równo. Brr wywiało mnie na spacerze.

Anula - nie chcę wywierać presji ale sikaj wreszcie :D

reklama
Inis szycie[emoji7] zawsze chcialam sie nauczyć, nawet zaczelam cwiczac na szyciu ubranek dla lalek, ale ze szybko z nich wyroslam to i szycie poszlo pozniej w odstawke[emoji23]
A Ty szyjesz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry