reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Taaa, ucze się. Jakieś podstawy typu spodenki, apaszki, poszewki itd to uszyję bez problemu ale teraz czeka mnie większe wyzwanie bo kończymy remontować pokój Małej i chcę własnoręcznie (maszynowo :D) zrobić dodatki do jej pokoiku.
Dlatego szukam sprawdzonego sklepu z tkaninami :)

reklama
Inis na necie szukaj, na pewno cos znajdzie. Ja sie nie znam[emoji23] moja mama z zawodu to krawcowa, jakie ona mi kiedys kiecki szyla[emoji7][emoji7][emoji7]
Chociaż chyba tez bede sukienke moja slubna szyc bo nic mi sie nie podoba. Ja mam troche inny gust i wyobrazenie tego wszystkiego[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,nie chce sie nakrecac i nie chce zapeszac, bo mam pco i bla bla bla ale chyba po ziolkach owu mi ruszyla [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51]
Wiem,ze niemowione ze w tym cyklu zajde ale dzis jest rowno 14 dc i "cos" sie kurde dzieje.
W zeszlym miesiacu i dwa miesiace temu nie mialam takich ciemnych testow.... spojrzcie same. Zaraz wstawie wam fotke [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria ruchy jako smyranie zaczęłam czuć dość wcześnie bo w 18 tygodniu ciąży a takie prawdziwe kopniaki to w 22. Teraz to już tak kopie czasami, że mi brzuch podskakuje.
Ja nie wiedziałam czy to są kopnięcia i znalazłam w necie sposób. Położyłam sobie na brzuchu pilota od telewizora. Okazało się, że jak czuje takie strzelanie w brzuchu, to pilot się rusza. Nieźle co nie ha ha ha.

Pierwsze zdjecie zaraz pare sekund po siknieciu

1483361507-aaaaaa.jpeg

Drugie po niecalych dwoch minutach
1483361529-aaaaaa.jpeg

A to zdjecie przed 10 minutami [emoji51]

1483361637-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen - noooo jak w morde strzelił jest owu! :D DO DZIEŁA! :D
Super, że ziółka działają. Ale dobre wieści na ten początek roku :D

Do góry