reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No no no zazdroszczę takich krech... ja jeszcze nie robiłam w tym cyklu testów owu... w sumie nawet niczego nie zapisuje - nawet tego kiedy się staramy [emoji14]
Liczę na środę i owocny monitoring :D
Artemida to 3 mam kciuki
Moze masz jakies dorodne jajeczka[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Wonderful nie dziekuje kochana,zeby nie zapeszac

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eee wróci i pewnie słowa z siebie nie wydusi. Każde obrażone.
Z tymi -18 to masakra. Moja Wiki po dwóch mcach poszła dziś pierwszy raz do przedszkola ciekawe ile wytrzyma bez infekcji. Tfu tfu...
Przyszły mi ciuchy z h&m . Pierwszy raz jestem zadowolona

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen spróbujcie od tyłu[emoji2] lekarze nawet zalecaja ta pozycje bo jest gleboka penetracja wtedy i plemnikom latwiej dotrzec[emoji2] ostatnio ogladalam wywiad z jednym takim doktorkiem to tak wlasnie mowil[emoji2][emoji106] ta pozycja jest super jak kobitka ma tylozgiecie

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Tylozgiecia nie mam, chyba ze mnie maz powygina od srodka buhahahaaa [emoji23][emoji23]
Ale sprobuje, Nessi cos mowula ze jej duzo dalo lezenie na brzuchu wiec moze jakie mendy sie przedostana gdzie maja[emoji38]

A wiesz,ze ja dalam sobie dwa miesiace spokoju i teraz cos mnie ruszylo pare dni temu,zeby zobaczyc....ale jak.widac ziolka cos daja......OBY [emoji4]

No ja teraz odpusciłam pod tym względem, że nie mierze temp, nie robię testów, nie wsłuchuję się, nie zapisuje... ale cały czas biore tabletki - donga, ovarin, kwas foliowy no i clo, które już skończyłam w tym cyklu. Dziś 9 dc i mam nadzieje że coś rośnie bo się załamię :(

Tylozgiecia nie mam, chyba ze mnie maz powygina od srodka buhahahaaa [emoji23][emoji23]
Ale sprobuje, Nessi cos mowula ze jej duzo dalo lezenie na brzuchu wiec moze jakie mendy sie przedostana gdzie maja[emoji38]

Ja po seksie tez leżę sobie jakies 15 minut[emoji2] zazwyczaj wlasnie na brzuchu[emoji2]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiam Was Laski z sofy. Siedzę tak w ciszy już 40 min i jaaaaaak mi dobrze. Pomyśle że wracają dwa wariaty i czar pryska
1483367234-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen - no wiadomo co się robi w takiej saunie, przecież nikt nie trzyma tego w domu w celach grzewczych :D
Ale miałaś przeczucie z tym testem.

Rene - ale masz relaksik, tylko pozazdrościć...

Dobra, która chce popołudniowej kawki? ;)

reklama
Do góry