reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Eee wróci i pewnie słowa z siebie nie wydusi. Każde obrażone.
Z tymi -18 to masakra. Moja Wiki po dwóch mcach poszła dziś pierwszy raz do przedszkola ciekawe ile wytrzyma bez infekcji. Tfu tfu...
Przyszły mi ciuchy z h&m . Pierwszy raz jestem zadowolona

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poka poka cos kupila

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja teraz odpusciłam pod tym względem, że nie mierze temp, nie robię testów, nie wsłuchuję się, nie zapisuje... ale cały czas biore tabletki - donga, ovarin, kwas foliowy no i clo, które już skończyłam w tym cyklu. Dziś 9 dc i mam nadzieje że coś rośnie bo się załamię :(
Bierzesz takiego mixa teraz,ze na pewno cos ruszy. Zobaczysz
Jeszcze wspomnisz moje slowa [emoji14][emoji8]

Dziewczyny wyczytałam przed chwilą ze 2 stycznia to idealny dzień na poczęcie także do dzieła

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj artykul ahahhahaaaaa
A ja z kolei kiedys a w sumie tak niedawno wyczytalam,ze ponoc kobieta ma najwieksza szanse na zajscie w tym miesiacu,w ktorym ona sama sie urodzila.......
W sumie mala poczelam w marcu i to by sie zgadzala [emoji38][emoji38]

Carmen - no wiadomo co się robi w takiej saunie, przecież nikt nie trzyma tego w domu w celach grzewczych :D
Ale miałaś przeczucie z tym testem.

Rene - ale masz relaksik, tylko pozazdrościć...

Dobra, która chce popołudniowej kawki? ;)
Ja chce kawki......dziekuje

Ale przeciez ja nie chcialam jej do grzania, do relaksu mi by bylo potrzebna zeby sie odstresowac ....moze jakbym tak siedziala w tych oparach to bym schudla ahhaa

Ja pasztecika jem z pieczarkami :-) i ugotowałam fasolową zupę, taka odmiana po tych świętach

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm wpadam ba fasole...mmmmmm jutro zrobie sobie fasolowej. Oo takkk
Az mi slinka leci
Ja zara pieczen wstawie do piekarnika,bo miesa juz z dobre 10 dni nie jem...same ryby zarlam wiec teraz miesiwa mi sie chce

Do dziewczyn tych zaciazonych i bardziej wiedzacych ode mnie : jesli test jest + to przez ile jeszcze tak dzialac?? Dla pewnosci jeszcze ze 3 dni..?

Teraz wlasnie tak siedze i mnie pachwiny ciagna i jajniki bolà. Nawet piersi po bokach zaczynaja bolec??? Was tez zawsze w czasie owu cycki bolaly bo ja juz sie tyle.nasluchalam i naczytalam ze ponoc jest cos albo z progesteronem albo z prolaktyna??

Carmen - nasze dziecko się poczęło w urodziny męża więc trochę odwrotnie :D
Ooo ale bym sobie schudła chętnie od nic nie robienia :p

Co to testu to po teście owu pozytywnym poprawiać najlepiej przez 2 - 3 dni :) A prolaktyną i progesteronem to się nie martw, bo z wysoką prolaktyną często nie ma owulacji... a Ty masz. Jej poziom najlepiej zbadać na początku cyklu.
Progesteron odpowiada za drugą fazę cyklu, więc teraz jeszcze na pewno go nie czujesz :D

reklama
Najlepiej 2-3 dni jeszcze sie seksic[emoji2]
Mnie cycki nie bolą na owulację, ale zaczęły mi pryszcze wyskakiwac przed[emoji23] i koncerty jajnikow[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry