• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania nie dziekuje
Juz mnie sraczka bierze na sama mysl, a jeszcze jak mam nogi ino rozlozyc. Ola Boga...aaaaaaaa boje sie[emoji27][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się
To nie boli tak jak dentysty [emoji12]
Dałaś rade wytrzymać u dentysty, dasz i radę u gina [emoji110]
Bo kto jak nie my, Kobiety [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nie martw się
To nie boli tak jak dentysty [emoji12]
Dałaś rade wytrzymać u dentysty, dasz i radę u gina [emoji110]
Bo kto jak nie my, Kobiety [emoji106]

tak,tak [emoji106][emoji106]

Z dentysta jeszcze nie skonczylam.
Teraz bedzie.mi.odbudowywal.zeba, potem bral przymiarke.do kapsulki czy koronki (bo nie.wiem jak.to sie po polsku nazywa) później zalozy prowizorke o dopiero potem ta prawdziwa kapsulke wiec zanim skonczy to ja chyba sie zestarzeje hehe

Ps ale mam nos w syfach, brzuch boli jak na okres,cycki bola a sutki wrecz mnie pieka.
Krost na.nosie nie mialam tak porzadnie z 5 lat....ostatni raz takie syfki mialam za czasow panienki a tu taka niespodzianka...szyjke mam bardzo niso caly dzien i lekko otwarta. Chyba faktycznie cos mnie.zaleje :/
No nic w piatek moze czegos sie dowiem. Puki co ide jebnac se ziolka i ide spac. Dobranoc laski:)

Witam
I u mnie jakieś anomalia. Przy siusiu odrobina krwi na papierze [emoji50] chyba dupek mi nie służy [emoji20]

Witam
I u mnie jakieś anomalia. Przy siusiu odrobina krwi na papierze [emoji50] chyba dupek mi nie służy [emoji20]

Implantacja ? [emoji41]

Napisane na iPhone

Dzol uwielbiam taki optymizm, ale chyba jednak za szybko [emoji12] dzis dopiero 5dpo chyba ze owu by sie przesunęła [emoji55]

tak,tak [emoji106][emoji106]

Z dentysta jeszcze nie skonczylam.
Teraz bedzie.mi.odbudowywal.zeba, potem bral przymiarke.do kapsulki czy koronki (bo nie.wiem jak.to sie po polsku nazywa) później zalozy prowizorke o dopiero potem ta prawdziwa kapsulke wiec zanim skonczy to ja chyba sie zestarzeje hehe

Ps ale mam nos w syfach, brzuch boli jak na okres,cycki bola a sutki wrecz mnie pieka.
Krost na.nosie nie mialam tak porzadnie z 5 lat....ostatni raz takie syfki mialam za czasow panienki a tu taka niespodzianka...szyjke mam bardzo niso caly dzien i lekko otwarta. Chyba faktycznie cos mnie.zaleje :/
No nic w piatek moze czegos sie dowiem. Puki co ide jebnac se ziolka i ide spac. Dobranoc laski:)

Słońce ja takie objawy jak piekące sutki miałam przez cały cykl, raz piekły raz nie z powodu prolaktyny, od czasu jak biore bromergon już mam spokój

A w ogóle witajcie z rana [emoji16]

U mnie 1 dc
Mówiłam że @ przyjdzie [emoji52][emoji17]

Witam

M_ania - :(

U mnie jak zwykle niezbyt wesoło, wczoraj miałam delikatne krwawienie ... kurde, może mam jakiegoś krwiaka i go nie widzą na usg. Nie ma pojęcia skąd to ciągle nawraca co jakiś czas. Wczoraj zmieniłam dupka na luteinę ...
Luteina 100mg x 2 a brałam dupka 10mg x 3...mogłabyć to przyczyna ?
Luteina dopochwowa...
Krwawienie szybko przeszło, jasnoróżowa krew :/ Dzisiaj brudzę na beżowo znowu ...

reklama
Dzien dobry
Mania szkoda ze ta wredota @ przyszla
Nessi ja ci nie pomoge przy luteinie czy dupku bo nie wiem ile sie powinno brac i jak..
Wiesz moze masz te plamienia bo masz dwa dzidziolki zamiast jesdnego i byc moze dla organizmu jeszcze to cos nowego....
Moze byc tak ze za niedlugo nie bedziesz plamic
Agnesis trzymam kciuki aby to byla implantacja u ciebie. W koncu musi zaskoczyc co nie [emoji41][emoji120]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry