• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie, gdzieś właśnie 5 dpo musiała być implantacja bo 9dpo już był test pozytywny....
Trzymam kciuki :)
M_ania - :(

U mnie jak zwykle niezbyt wesoło, wczoraj miałam delikatne krwawienie ... kurde, może mam jakiegoś krwiaka i go nie widzą na usg. Nie ma pojęcia skąd to ciągle nawraca co jakiś czas. Wczoraj zmieniłam dupka na luteinę ...
Luteina 100mg x 2 a brałam dupka 10mg x 3...mogłabyć to przyczyna ?
Luteina dopochwowa...
Krwawienie szybko przeszło, jasnoróżowa krew :/ Dzisiaj brudzę na beżowo znowu ...
Ja miałam luteine 100x2 , i plamienia po każdym takim specyfiku mogą być

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny.

Mania przyślij mi trochę tych fluidow krwawych. U mnie zapowiada się jeden z tych długich cyklow... Dziś 33dzień

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Agnes no no a nóż [emoji41] trzymam kciuki [emoji8]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Agnesis ja teraz tez mialam dosc szybko zagniezdzenie bo 4-5 dni po czulam ostry bol ale bez plamienia i wiedzialam ze cos jest na rzeczy. jezeli to zagniezdzenie to teoretycznie od dzisiaj/jutra rosnie beta? pamietasz jak ja mialam wynik z dupy 3,2? nie pamietam ktory dc to byl ale na pewno przed terminem @.

Agnesis [emoji110][emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Cześć dziewczyny.

Mania przyślij mi trochę tych fluidow krwawych. U mnie zapowiada się jeden z tych długich cyklow... Dziś 33dzień

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Przesyłam [emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83]

U Ciebie to pewnie dłużej bo nie było owulacji, choć i ja nie mampewności że była
Bo w takim razie jak mi wyszedł pizytywny test owu w poniedziałek to owulke mogłam mieć dopiero w środe, na mój rozum bo i we wtorek rano była jeszcze mocna krecha
Albo jej nie było wcale
Chyba zrobie naturalny cykl i jak mi wyjdzie pozytywny test owulacyjny to spróbuje sie wbic na usg zeby zobaczyc czy pęcherzyk pęka [emoji52][emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Carmen spokojnie. Musisz isc do gina i nie dac sie zbyć. Uda sie zobaczysz [emoji8]
Dzięki dziewczyny ze wierzycie bardziej ode mnie [emoji38] ja wole sie nie nastawiać [emoji6]

reklama
Nie to ,ze sie wkurzylam o ciaze
Ale od 9'00 zaczela mnie meczyc. Mam problem,mam to, mam tamto. A ja jej mowie : wygadaj sie jesli masz problemy.
Ona: nie, nie chce.
To jej odpisalam to spoko, jak chcesz...

Za 10 min znowu mi pisze : popadam w paranoje, nie chce sie cieszyc ze jest dobrze, bo potem bedzie zle.....do teraz z nia pisałam i po 40 min w koncu mowi mi, ze jest w ciazy....
Ze dziecko na pewno nie zyje,ze to, tamto,sramto ze beta jej slabo rosnie

No to zapytalam sie czy testy tez robila to mowila ze jakis czas temu miala 1-2 tyg
Wczoraj juz 7 tydzien
Wiec mowie jej,ze jest ok ze rosnie..zapytalam o bete jaka ma i ze miala 7150 i ze jej za mala
Juz mnie tak wkurwiala ze jej napisalam,ze ide do ginekologa i ze nie moge pisac i ze hormony jej daly na leb
No ja pitole. Zamiast sie cieszyc to sie glupio nakreca

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry