• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis ja wczoraj mialam jakis rozowy sluz (sorki za dosadnosc). I tez zglupialam, bo za szybko na implantacje... cholera trzeba czekac....
Kiedy testujesz?

Nessi a moze sprobuj luteiny doustnej zeby tam nie gmerac. Wszystko masz rozpulchnione i wrazliwe, wiec plamienia moga sie zdarzac. Najwazniejsze zeby nie bylo zywej krwi. Bedzie dobrze kochana [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A co znaczy żywa krew ? Mam zawsze problem z tym pojęciem ...bo miałam taką różowawą, która bledła ...nie brązowiała ..

Ja na równy tydzień przed okresem miałam plamienie o czym wam pisałam. Zrobiłam test choć u nas wtedy stosunek odbył i się raz i dalej zachodze co to było za plamienie bo w tym dniu zrobiłam test i już był tak wyraźny ze hej

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis
MumToBe
Trzymamza Was kciuki z całych sił [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

W końcu wszystkim nam siě uda

Jeszcze żeby się dało głowę wyłączyć [emoji17][emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

ja jakos nie czekam na 2 kreski , bo tu mnie nie ucieszy, tylko wkoncu chcialam uslyszec chociaz raz serduszko :(
Usłyszysz Kochana usłyszysz
Wiem że to brzmi teraz jak farmazon ale doczekasz się, tylko musisz w to mocno wierzyć

Ja też wierze, mimo że przychodzą zwątpienia, będę walczyć

A muszę walczyć z matką naturą, ze sobą samą i czasem z moim 40-letnim osłem, a ta?że z przeciwnościami losu w postaci córki [emoji12] bo nie zawsze spi kiedy potrzeba [emoji16]
I dla nas zaświeci słońce
Dla wszystkich [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry