Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co znaczy żywa krew ? Mam zawsze problem z tym pojęciem ...bo miałam taką różowawą, która bledła ...nie brązowiała ..Agnesis ja wczoraj mialam jakis rozowy sluz (sorki za dosadnosc). I tez zglupialam, bo za szybko na implantacje... cholera trzeba czekac....
Kiedy testujesz?
Nessi a moze sprobuj luteiny doustnej zeby tam nie gmerac. Wszystko masz rozpulchnione i wrazliwe, wiec plamienia moga sie zdarzac. Najwazniejsze zeby nie bylo zywej krwi. Bedzie dobrze kochana [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Na moje to taka czysta, nie rozcieńczona. Może masz krwiaczka którego jeszcze nie było widać. Na wszelki wypadek jak najwięcej lez i nic tam nie pchajA co znaczy żywa krew ? Mam zawsze problem z tym pojęciem ...bo miałam taką różowawą, która bledła ...nie brązowiała ..
Oj z tym ''pchaniem'' mój już do Księżyca wyje po nocachNa moje to taka czysta, nie rozcieńczona. Może masz krwiaczka którego jeszcze nie było widać. Na wszelki wypadek jak najwięcej lez i nic tam nie pchaj
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Usłyszysz Kochana usłyszyszja jakos nie czekam na 2 kreski , bo tu mnie nie ucieszy, tylko wkoncu chcialam uslyszec chociaz raz serduszko![]()