• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida, zacznie leciec waga.
Pamietaj : po malu a do celu
U mnie dzis drogie panie byl spadek temp z 36,36 na 36,29
Juz niczemu nie wierze, ze sliny na mikroskopie cos jakby sie dzialo,ale paprotek ni ma.....hmmmmm
Jesli owu ma byc szybciej lub ciul wie - to ten cykl tez odpada bo sexu ni ma prawie od 3 dni wiec na cuda nie licze eeehhhh :/
Jedziemy,jedziemy prawie na tym samym wozku.... :( jak ja marze o ciazy, o tym zeby okresu nie mniec...zeby wszystko nagle przeszlo....z drugiej str podczytujac widze ze wiele kobiet boryka sie z problemami i w niej......nie mowiac o tym, ze zajsc tez jest ciezko.
Kuzwa moj jakos tragicznie.niczego nie przechodzi a ja w depresje popadam. Jeszcze troche to bede miala caly leb siwy z nerwow......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi [emoji7][emoji7][emoji7] tak sobie Ciebie za niedlugo wyobrazam [emoji254][emoji254][emoji254][emoji703][emoji703]
1485430053-aaaaaa.jpeg

moj tez lekko do tego podchodzi, ze nie mam jeszcze 40-stki zeby panikowac, ze bedziemy miec dzieci tylko pozniej niz planowalismy bo nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem. moze moj patrzy na swoich kolegow bo ma 28 dopiero a jego kumple to jeszcze imprezki dziewczyny itp, a to ze ja mam 29 to dla niego malo zeby panikowac.

Wiesz,facet nigdy "nie chce dorosnac"
Moj w wieku 33 lat zostal tata, a najlepsze jest to ze nie chcial,ze nie byl gotowy. No to ja sie musialam wyprosic, szok co.
Pamietam,ze sie poklocilosmy i zrozumial ze bardzo pragnelam dziecka.....jak mala miala dwa lata to znowu nie chcial kolejnego......
Teraz jednak stwierdzil,ze mogl mnie posluchac....no niestety niczego nie odkrece i mam nadZieję ze do konca tego roku zajde,bo jak dla mnie osobiscie zostanie teraz mama po 30 to totalna klapa, czuje sie taka bezużyteczna,ze to moja wina i takie tam.
Faceci jakos nie mysla za bardzo, nie pokazuja tego..moj jedyne co to zawsze mowi : aaa znowu masz okres.....juz.nawet nic mi nie mowi bo wie ze zjebke dostanie za nic [emoji14][emoji14]

Właśnie dzwoniła do mnie moja gin... Mój mąż ma bardzo dobre nasienie. Jak to powiedziała ruchliwe jak cholera...

Czyli zostaje problem u mnie. Trochę mi spadł kamień z serca. Ale nadal to nie poprawiło mi humoru

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte to dobrze, mi gin powiedzial rok temu ze jak maz bedzie mial slabe nasienie to od pol do roku trwa leczenie.na szczescie mial bardzo dobre. a u Ciebie napewno tylko nie bedzie trwalo. wiec mysl pozytywnie ;-)

reklama
Arte super wiadomosc!
Teraz Ciebie trzeba przebadac, i zobaczysz, kwestia czasu i bedziesz w ciazy Kochana[emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No ja juz mam diagnozę. Bez owulacji mogę zapomnieć o ciąży....A owu nie można u mnie pobudzić... To już chyba 4 cykl bez owulacji

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry