• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte a moze inseminacja?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
W Holandii robią inseminacje po przynajmniej 3 cyklach z owulacja albo jakoś tak...wszystka rozchodzi się o tą owulacje cholerna. A
W moim przypadku gdy mam Pcos robienie testów owu strata kasy. Bo cały czas wychodzą pozytywne albo prawie pozytywne bo lh jest wysokie przez cały cykl...dlatego tylko monitoring

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte Kochana jestesmy z Tobą, pamietaj. Kazda z Nas tu walczy, i zobaczysz ze pewnego razu przyjdzie taki moment jak kazda z Nas bedzie sie chwalic pozytywnym testem.
Widocznie my staraczki musimy troszke dłużej poczekac na swoj CUD[emoji7]

Arte kurcze to jaki plan wobec Ciebie ma Twoj lelarz??

No w najbliższym cyklu clo x3 jak to nie zadziała to już tylko zastrzyki będą mi podawać żeby wywołać owulacje.
Taki ma plan lekarka chociaż ona nadal nie wierzy w to że u mnie nic nie działa.... Mam wiele pęcherzyków w jajnikach po 10 ,15 w jednym ale malutkie.

Na następnej wizycie poproszę jeszcze o badanie AMH...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Agnesis mi sie marzą ziemniaki zapiekane [emoji7][emoji7] ale nie chce mi sie robic[emoji23]
Jak sie czujesz?

Czuć sie dobrze czuje, łeb jeszcze cmi, szyjka wysoko, twarda, zamknięta, ale ogólnie jakoś ciasno mam w środku bo nie mogłam palca włożyć [emoji53] plamić plamie, trudno.
A ty co jeszcze podjadałas? [emoji38]
Co na obiad dzis jemy [emoji1][emoji1][emoji1]
Arte oby @ szybko przyszła i duza dawka clo zeby tylko zadziałała [emoji110][emoji110] w końcu cos musi zadziałać [emoji4]

Siadlam na trochę nic mi sie nie chce...

U mnie dziś 32dc , wczoraj mnie jajnik bolal , dzisiaj lekko cmi , owu zapewne nie bo paprotek nie ma a @ wiadomo , ze sie spozni [emoji4] a oczywiście ciąże wykluczam [emoji6]

Ale może w sobotę machne testa [emoji28]

Arte zjedz czekoladę i będzie lepiej [emoji6] nie wygladasz źle , na twoj brzuch to by tylko brzuszki starczyły po co od razu dieta , złe dobrana tez nie jest dobra [emoji6]

Ja na razie z ćwiczeniami stoję , a wczoraj pochlonelam czekoladę [emoji38] ale na wieczór z 50 brzuszkow machne chociażby .

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bun 50 [emoji33] chyba bym w pół pękła [emoji23]
A Arte to chyba ma dietę na PCOS jak dobrze pamietam [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry