• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bun 50 [emoji33] chyba bym w pół pękła [emoji23]
A Arte to chyba ma dietę na PCOS jak dobrze pamietam [emoji6]

Bum zjedzenie czekolady nie
Wchodzi w grę. Mam detoks...

Idę dalej ryczec...muszę obiad zrobić a nie chce mi się żyć

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Tak mam dietę na Pcos i na niedoczynność tarczycy.

Bum zjedzenie czekolady nie
Wchodzi w grę. Mam detoks...

Idę dalej ryczec...muszę obiad zrobić a nie chce mi się żyć

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Oj bidulko. Gdzieś słyszałam że 2mc trwa nim się człowiek przyzwyczai do innego trybu życia, będziemy Ci kibicować. Jak Żucałam palenie najgorsze były pierwsze dwa tygodnie i nadal czasem ciągnie, za to jaka satysfakcja kochana...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez mam niby pco, choc miesiaczki regularne.... ale do diety ni cholery sie nie nadaje. wykupilam kiedys bebio chodakowskiej i wytrzymalam 4 dni.
Ja nigdy nie mailam regularnej. Na samym początku jak miałam 14 lat była raz w roku. Potem czasem raz czasem 3 razy w roku... Nie wiem co to regularny cykl. Nawet nie wiem jak wygląda płodny śluz bo nigdy go nie miałam... Aczkolwiek nigdy nie miałam problemu z brakiem nawilżenia podczas zbliżenia....

Ostatnia edycja:
Dzis obiad dla leniwych [emoji23] pierogi z truskawkami [emoji106][emoji1]

Edit: ło jeżu jak ja bym zjadła takich prawdziwych truskawek, takich prosto z krzaczka, tonę bym wciągnęła [emoji23] a tak zjadłam pół kilo pierogów i dalej mi mało [emoji38]

Ostatnia edycja:
U mnie na obiad ogórkowa i kluchy śląskie z sosem pieczarkowym[emoji3]
A co do brzuszków, to odradzam. Kiedyś chodzilam na jogę, to mi babka powiedziała ze brzuszki to najgorsza rzecz jezeli chcesz zrzucic zbedne kilogramy. Od brzuszków sie nie chudnie, a wyrabia mięśnie. Wiec brzuszki sa ok, ale dla kogos kto chce tylko sobie wyrobic miesnie. One nie pomogą w chudnięciu. Robiac je, rozbudujesz mięśnie, ale co z tego skoro tłuszczy je zakrywa. Najlepsze na zrzucenie kg sa cwiczenia cardio, nawet zumba- one pobudzaja cale ciało do ruchu[emoji5]
Ja od tamtej pory nie robię brzuszków. Bo to nie ma sensu skoro mam wystajacy brzuchol[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Rene a Ty?? Jak tam? Pichcisz znowu jakies ciacho??[emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tym razem poszłam we włoską kuchnię i zrobiłam lasagne [emoji16]. Wpadasz [emoji16]?
1485442012-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pysznie to ona nie wygląda ale smakuje całkiem calkiem. Jak odstoi swoje będzie lepsza.
Nuria żeby nie gotowanie to bym ochujała w tym domu a tak pol dnia przy garach mi zleci [emoji23]. Ogólnie lubię pokucharzyc [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry