• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mam dzisiaj gorszy dzień... Zjadłam już obiad i zległam na kanapie. Czekam na "deser"
Może on mi poprawi humor. A mam dziś mus jabłkowy...od dziecka go lubię. Więc może trochę mnie rozweseli.

Czytałaś że mój mąż ma dobre nasienie? Normalnie już się bałam że u niego coś będzie nie tak

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Czytalam,czytalam
To juz polowa drogi do.sukcesu
Tos kurw...musi sie cos.ruszyc po ziolkach [emoji123][emoji123]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super. Dobry pomysł

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam leciec 18 marca,no ale ze owulka ma byc 25 wiec lece 25, dwa dni przed,dzien przed i w dzien odlotu sie bzykne i odlece z pelnym zbiornikiem [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Maz w ogole wczoraj mi zaoferowal strzykawke ze sperma,ze w razie co doprawie ahahahahaaa glupek jeden...
Ps 5 lat temu sie bzyknelam i po okresie zaszlam z mala, chcialabym aby teraz cos wypalilo.[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Carmen jak z podwójnym? Bo ja jej nawet dobrze nie obejrzałam [emoji23] przeczytałam specyfikacje na necie tylko [emoji41][emoji16]

Taka masz ???

Sorry ale ja juz czasami slow.nie umiem dobierac,taka jestem zamulona przez ten j.wloski
1485445709-aaaaaa.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry