• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No one maja grzałki ceramiczne wiec kamień sie tak nie czepia jak zwykłych, bęben jakis który nie zaciąga, mało wody i prądu zużywa, no i eco bubble ma wiec niby plamy schodzą nawet w zimnej wodzie [emoji12]

reklama
W ogóle wczoraj moj cos do mnie mówił i tak wybuchałam śmiechem, ze oplułam mu kurtkę i dzis mi pokazuje plamy i mówi "nie chcą zejść, wiesz dlaczego?" Ja "jak nie chcą?" On "bo jadem plujesz"
Jaaaa jebłam [emoji23]

Kuzwa wiecie co, nos mam caly w krostach, co dZień dochodza nowe [emoji1]
W 8dc mialam to plamienie,brzuch boli jak na okres i cycki cZuje takie gorace...
Myslicie ze owu szybciej.???????
Wiem,wiem jutro sie dowiem ale ja w gorącej wodzie jestem kompana [emoji27]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A oni ci ją wypoziomują? Pamiętam jak mój mąż kupił pralkę i podłączył. Puściłam pranie i musiałam ją trzymać żeby kafelek nie potłukła podczas wirowania. Okazało się że nie wyjął jakichś śrub zabezpieczających bęben przy transporcie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka wiem o tych śrubach bo moja mama tez kiedyś ich nie wyjęła [emoji6] ja jestem taki mały majsterkowicz, chłopu nawet do pralki nie dam podejść [emoji23]

A oni ci ją wypoziomują? Pamiętam jak mój mąż kupił pralkę i podłączył. Puściłam pranie i musiałam ją trzymać żeby kafelek nie potłukła podczas wirowania. Okazało się że nie wyjął jakichś śrub zabezpieczających bęben przy transporcie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
haha myśmy to samo zrobili, :D Tylko Nam się wtedy coś rypło bo jak się nasypie proszku i naleje płynu przed włączeniem pralki to franca wywala płyn do płukania ....i trzeba w środku prania jej znowu polać :D

haha myśmy to samo zrobili, :D Tylko Nam się wtedy coś rypło bo jak się nasypie proszku i naleje płynu przed włączeniem pralki to franca wywala płyn do płukania ....i trzeba w środku prania jej znowu polać :D

Zachłanna bestia sie zrobiła [emoji23]

Jeszcze lepiej że byłam wtedy na końcówce ciąży i zamiast ją wyłączyć to trzymałam aż skończy wirować [emoji23] człowiek to był kiedyś młody i głupi fajnie było [emoji1]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jeszcze lepiej że byłam wtedy na końcówce ciąży i zamiast ją wyłączyć to trzymałam aż skończy wirować [emoji23] człowiek to był kiedyś młody i głupi fajnie było [emoji1]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

[emoji23][emoji23][emoji23] nie zaczęłaś rodzic na pralce? [emoji38]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry