• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Na 1 tabletce dziennie raz urosło i to w 6dniu cyklu. Potem nic. Kolejna dawka 2tabletki. Zero odzewu. Teraz będzie 3tabletki. Następne przewidziane zastrzyki. Moje jajniki śpią i nie reagują na nic. Wszystkie cykle mam wywołane żeby cokolwiek zaczynać od nowa...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

a pijesz inofem albo cos podobnego? bo mi tez nie pracowaly , na clo zaszlam 2 razy a pozniej jak poronilam zaleci inofem wlasnie. i po nim mialam jedno jajco na ktorym zaszlam

Kanapka dietetyczna[emoji7]
1485435825-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria ja dzis na śniadanie mialam podobna kanapkę i oczywiście paczusia [emoji38] a teraz wiecie co bym zjadła? Ziemniaki ze smażona cebula [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
a pijesz inofem albo cos podobnego? bo mi tez nie pracowaly , na clo zaszlam 2 razy a pozniej jak poronilam zaleci inofem wlasnie. i po nim mialam jedno jajco na ktorym zaszlam
W tej chwili biorę ovarin. Ale jeszcze tylko tydzień bo się kończy. Biorę już 3 miesiące więc i tak czas przestać bo to nie ma sensu. Inofem jeszcze mam zapas. Będę pić jak skończę ovarin. Teraz biorę jeszcze donga i pije zioła ojca sroki

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry