Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może byćBrzuch mnie boli jak na @, to chyba jednak skutki uboczne dupka [emoji53]
Swoją drogą, ceny kosmiczne...ale mam takie odczucie we złotówkach ..
Ja nie miałam owu miałam wywołana dupkiem powinna już być... Znowu mi się wszystko opóźni. Teraz leżę na na kanapie i nie mogę sobie ze sobą poradzić. Nawet czekolady nie zjem na poprawę humoru [emoji24] [emoji24]Arte moze przez diete sie przesunela? bo zmienilas tryb zycia/jedzenia a to tez ma wplyw.
Nie ćwiczę, nie mam zapału ani sił...Arte nia patrz na meza ze on schudl, a Ty nie. Rob swoje[emoji8] oprocz diety ruszasz sie?
Na necie jest sporo cwiczen cardio, ktore naprawde wykonywane systematycznie daja efekty.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom