• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A mi się chce ryczec... Nie dość że nie ma ciąży to jeszcze się @ spóźnia. I nic nie zwiastuje że ma przyjść. Wkurzam się o każdą głupotę.
Jestem na diecie odmawiam sobie wszystkiego co sprawia mi szczęście a i tak waga stoi. A mój mi dziś zakomunikował że w 3 dni schudł 1,5 od kiedy zaczął jeść regularnie ze mną...oczywiście on niczego sobie nie odmawia...faaak
Wkurwilam się to mało powiedziane....

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte nia patrz na meza ze on schudl, a Ty nie. Rob swoje[emoji8] oprocz diety ruszasz sie?
Na necie jest sporo cwiczen cardio, ktore naprawde wykonywane systematycznie daja efekty.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ahhh ten Włoski temperament :) Polskiej zdobyczy z oka nie spuści :D
Ej, ale ten dżin nie wygląda jak ten od brwi ? Bo jak tak to zapisz mnie :D Niech mnie poogląda :D
Swoją drogą, ceny kosmiczne...ale mam takie odczucie we złotówkach ..
No ten od brwi to zajebiaszczy jest, az milo by bylo jakby pogmeral w srodku [emoji1][emoji1]
Niestety staruch u mnie bedzie, wiec moze plus bedzie tego ze bedzie wiedzial o co kamann.
Zapisalam sie, bylo ostatnie miejsce ufff ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte moze przez diete sie przesunela? bo zmienilas tryb zycia/jedzenia a to tez ma wplyw.
Ja nie miałam owu miałam wywołana dupkiem powinna już być... Znowu mi się wszystko opóźni. Teraz leżę na na kanapie i nie mogę sobie ze sobą poradzić. Nawet czekolady nie zjem na poprawę humoru [emoji24] [emoji24]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry