• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ale Ty też krwawiłaś na lekko czerwono ?
Miałam wszystkie możliwe krwawienia i plamienia od kieliszka żywej krwi przy badaniu które mi lekarz pokazywał w zbiorniku wziernika przez rozwodnione różowe plamienia do czarnych skrzepów przez dwa dni po. Kremowe i brązowe jakby upławy też były z tym powiązane. A teraz nagle nic od dawna. Powinnam się cieszyć ale jakoś wyluzować do końca się nie da.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen a nie było tam żadnej baby ginekolog ? Może na przełamanie lepsza byłaby babeczka ?:)
Miałam wszystkie możliwe krwawienia i plamienia od kieliszka żywej krwi przy badaniu które mi lekarz pokazywał w zbiorniku wziernika przez rozwodnione różowe plamienia do czarnych skrzepów przez dwa dni po. Kremowe i brązowe jakby upławy też były z tym powiązane. A teraz nagle nic od dawna. Powinnam się cieszyć ale jakoś wyluzować do końca się nie da.

Po takich przejściach ja Ci się nie dziwię, że się cały czas martwisz :(

Babka.w ogole bierze 160 za wizyte +30 usg + cytologia 50= 240 euro
Ten facet z kolei 100euro razem z usg wiec ide do niego.
Zreszta jak sie dobrze odnajde to wole dac zawsze stòwe niz 190 .. bo nie oszukujmy sie kasy idzie wpip i wy na to jestescie zywym dowodem

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
I u mnie jakieś anomalia. Przy siusiu odrobina krwi na papierze [emoji50] chyba dupek mi nie służy [emoji20]

Nessi a moze sprobuj luteiny doustnej zeby tam nie gmerac. Wszystko masz rozpulchnione i wrazliwe, wiec plamienia moga sie zdarzac. Najwazniejsze zeby nie bylo zywej krwi. Bedzie dobrze kochana [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Już się nie martwię tylko mam jakąś blokadę na seks i w ogóle zeschizowana jestem. Wszystko kręci się wokół dziecka później dwie godziny czuwam czy czasem skurcze się nie pojawią eh za stara już chyba jestem na to [emoji23]

reklama
Ness ale ja wole faceta
Taka niby zdrada na oczach mojego ahahhaaa
Moj zawsze udaje,ze nie patrzy ale widze jak mu oko lata z zazdrosci

Ahh ci wlosi zazdrosnicy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahhh ten Włoski temperament :) Polskiej zdobyczy z oka nie spuści :D
Ej, ale ten dżin nie wygląda jak ten od brwi ? Bo jak tak to zapisz mnie :D Niech mnie poogląda :D
Swoją drogą, ceny kosmiczne...ale mam takie odczucie we złotówkach ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry