Carmen24
Fanka BB :)
Nessi a w ogole jak po lutce lepiej i sie zmniejszylo to raczej ja bierz [emoji106][emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po lutce dostałam krwawienia, chociaż nie wiem czy to ma związek z nią czy nie ...Nessi a w ogole jak po lutce lepiej i sie zmniejszylo to raczej ja bierz [emoji106][emoji4]
Po lutce jak i po dupku mogą występować krwawienia....ja aplikatora nie używałam...Nessi a moze tym aplikatorem sie gdzies zadrapalas?
Ale Ty też krwawiłaś na lekko czerwono ?Nessi ja jak krwawilam to mi lekarz zmienił luteine na dupka bo powiedział że w takim wypadku lepiej nic tam nie pchać. Swoją drogą od jakiegoś czasu nie plamię nawet po stosunku ani trochę, nic. Bardzo się cieszę ale przez te przejścia i tak nie mam przyjemności z seksu.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Beżowy śluz to stara krew...Rano na papierze miałam kropelkę żywej krwi, a teraz tylko beżowy sluź, dość sporo. Moze to jakas infekcja. Mogę ten iladian zaaplikować? Czy na razie odpuścić?