• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene [emoji7] juz lepiej?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś w nocy źle się przekręcilam bo się zapomnialam i był mały dramat ale ogólnie już poszło w zapomnienie. Kawkuje się właśnie i myślę co tu dziś robić. Myślę czy wstawić pranie i potem prasowac dla dzidzioli A z drugiej strony to 31 tydzień i nie wiem kiedy zacząć :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

MAła nieźle buszuje w brzuchu więc leżę i się delektuje
1485512558-aaaaaa.jpeg

Hejka:-)
U mnie ogórkowa się gotuje, a ja popijam herbatkę. Wzięłam się za sprzątanie i jeszcze łazienka mi została.

Kruczyca gratulacje! Czekam na info z porodu, mam nadzieję że się tu na forum pochwalisz.

Wonder, Carmen trzymam kciuki za wizyty:-)

Bum remont się zbliża wielkimi krokami! U mnie już w miarę. Pokój pomalowany, karnisz wisi i prąd jest więc git:-)

Agnesis oj podejrzane to twoje plamienie:-) chyba niedługo się pochwalisz pozytywnym teścikiem.

Rene mój młody tak samo się wypina:-) Ale to śmiesznie wygląda. W ogóle ostatnio czuć że cały siedzi po prawej stronie brzucha, bo lewą mam taką miękką i zapadniętą.
Wczoraj mąż mi skręcił łóżeczko i wszystkie ubranka w szufladę włożyłam. Mega dużo już tego mam. Uwielbiam te ubranka przeglądać.
Planuję zacząć pranie i prasowanie pod koniec marca. Znając życie i tak po terminie urodze ech.

Nessi kiedy teraz podglądanie bliźniaków?

Nuria ale modelka z ciebie!

Majka ja już mam 10 kg na plusie:-( masakra a gdzie to jeszcze do końca! Mam nadzieję, że to woda w większości bo naprawdę nie jem dużo. Ratuje mnie mój wzrost tylko , bo przy 176-177 to się w miarę rozłożyło po całości.

Co tam u reszty słychać?

1485514093-aaaaaa.jpeg
1485514127-aaaaaa.jpeg

Sikalam przed chwila u siostry i u mnie znow złudne kreski [emoji17]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Rene ja na Twoim miejscu zaczelam bym prasowac itp gdzie w polowie lutego dopiero. Ale z drugiej strony nie wiadomo czy sie bedziesz czuc na tyle dobrze aby to robic[emoji5]

Rene ja na Twoim miejscu zaczelam bym prasowac itp gdzie w polowie lutego dopiero. Ale z drugiej strony nie wiadomo czy sie bedziesz czuc na tyle dobrze aby to robic[emoji5]

Teraz dłuższe stanie graniczy z cudem bo mnie kręgosłup tak boli a co dopiero później i tak się właśnie zastanawiam . No nic poczekam jeszcze trochę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry