• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dowcipna , mi już po pierwszym zastosowaniu pomogła, + płukania Tantum Rosa :P

Zaraz lecę do apteki bo mi kuciapa odpadnie [emoji23] normalnie wzięłam prysznic i zaczęło piec i swędzieć [emoji53] a mówili, ze częste mycie skraca zycie [emoji38]

Zaraz lecę do apteki bo mi kuciapa odpadnie [emoji23] normalnie wzięłam prysznic i zaczęło piec i swędzieć [emoji53] a mówili, ze częste mycie skraca zycie [emoji38]

Powiedziałam że ja mam dyspensę. Za to zapytałam czy chce w takim razie dzisiaj jarski obiad a on że nie bo obiad musi być pożywny hahahaha z niego taki wierzący jak wszyscy ;)

Agnesis współczuję więcej się nie kąp :D

Mmmmm podobne objawy jak u Nesski
emoji106.png
emoji110.png
emoji110.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi [emoji7][emoji7][emoji7] tak sobie Ciebie za niedlugo wyobrazam [emoji254][emoji254][emoji254][emoji703][emoji703]
1485430053-aaaaaa.jpeg

Oj już widzę tam za plecami jeszcze śmiejącego 7 - latka :D
Mamy 1 łazienkę,może być wesoło ...

A Ty kiedy do tego gina ? Byłaś już, przegapiłam cośik ?

Powiedziałam że ja mam dyspensę. Za to zapytałam czy chce w takim razie dzisiaj jarski obiad a on że nie bo obiad musi być pożywny hahahaha z niego taki wierzący jak wszyscy ;)

Agnesis współczuję więcej się nie kąp :D
Ja jestem wierząca, ale bez przesadyzmu ... kościół uznaję, księży - niekoniecznie . Gdyby nie przekonanie dziadków- jak Agnesis ...ochrzciłam, ale bez przekonania.
Mój brat z kolei to jakby mógł to krzyżem by leżał w kościele ... nie, ee.. to nie dla mnie ...

reklama
Oj już widzę tam za plecami jeszcze śmiejącego 7 - latka :D
Mamy 1 łazienkę,może być wesoło ...

A Ty kiedy do tego gina ? Byłaś już, przegapiłam cośik ?
Dzis na 18.30 ide i juz sram po majtach [emoji1][emoji1][emoji1]
Ciul,dam rade.....[emoji16]
Ja przez 6 lat mialam jedna lazienke i moj zawsze jak wlazil to zapominal w ogole ze my istniejemy, a to sie golil, pucowal, kuzwa zawsze cos... teraz mam dwie ba szczęście to ide do mojej duzej z wanna [emoji14] ale ze jest zima to sie myje expresowo w jego pod prysznicem [emoji1][emoji1]
Czesto mnie tam atakuje [emoji23][emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry