• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis ja przed @ tez mialam plamienia rozowe i na tym sie skonczylo. do tego mialam kaszel, bolace krosty/strupy mi sie zrobily w nosie, do tego pryszcze na ryju i swędzące krostki na jezyku, jakby afty czy cos.ile masz dpo? mowie Ci, zrob bete. bo na test za wczesnie.

reklama
Poczekam z beta i testami, żeby wynik był już jednoznaczny. Dzis dopiero 6dpo wg apki [emoji38]

Kruczyca - gratulacje !!!!

Nessi - Ty się tam oszczędzaj , a ile bierzesz dupka czy luteiny może zwiększyć dawkę mówił Ci coś ginekolog

Agnesis - jeszcze 8 dni do @ i już plamisz po dupku :-/ , napewno Ci odda trochę zarazków twój nie uniknione :)

Ja z kawą się witam , dziś tak zimno rano było -13 , ale mi się tęskni za wiosną , tyle fajnie że od dziś ferie wiec nie puszczam ani do szkoły ani do przedszkola , bede spać rano :-)

U nas system z nowymi szkołami / gimnazjum mnie rozwala , prawdopodobnie rozwalą klasę mojej Nadii , albo całą klasę przeniosą do innej szkoły :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja!
Gratulacje forumowej dzidzi [emoji8]
Zażyczyłam sobie parówki na śniadanie a mój mąż stwierdził że dziś jest piątek [emoji32] szczeka mi opadła bo w ostatnią niedzielę wybrał giełdę zamiast kościoła i w ogóle niech się nie odzywa.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja!
Gratulacje forumowej dzidzi [emoji8]
Zażyczyłam sobie parówki na śniadanie a mój mąż stwierdził że dziś jest piątek [emoji32] szczeka mi opadła bo w ostatnią niedzielę wybrał giełdę zamiast kościoła i w ogóle niech się nie odzywa.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, że my nie praktykujemy takich rzeczy, bo bym dzis z głodu umarła, tak chodziły za mną kabanosy, ze cała paczkę zjadłam, a teraz dopycham sie bulka z polędwica [emoji38][emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry