• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Myśle że każda kobieta szuka w takim przypadku winy w sobie, to naturalne.

Na przypadłości natury medycznej nie mamy jednak wpływu, ale możemy z nimi walczyć.
Byłam kiedyś dokładnie taka jak Ty.
I co więcej, nawet figurę mam taką jak Twoja tylko mam do tego wielkie cycki [emoji33][emoji16]
I powiem Ci tak akceptacji siebie i swoich ułomności uczymy się z wiekiem, przychodzi taki dzień że mówisz trudno nie jestem idealna i nie będę albo mnie akceptują jaka jestem albo nie ma dla takich ludzi miejsca w moim życiu
A taki mąż był Ci widać pisany, widzi w Tobie to czego Ty sama nie dostrzegasz.

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Myśle że każda kobieta szuka w takim przypadku winy w sobie, to naturalne.

Na przypadłości natury medycznej nie mamy jednak wpływu, ale możemy z nimi walczyć.
Byłam kiedyś dokładnie taka jak Ty.
I co więcej, nawet figurę mam taką jak Twoja tylko mam do tego wielkie cycki [emoji33][emoji16]
I powiem Ci tak akceptacji siebie i swoich ułomności uczymy się z wiekiem, przychodzi taki dzień że mówisz trudno nie jestem idealna i nie będę albo mnie akceptują jaka jestem albo nie ma dla takich ludzi miejsca w moim życiu
A taki mąż był Ci widać pisany, widzi w Tobie to czego Ty sama nie dostrzegasz.

Dokładnie. Był mi pisany. W sumie nawet to ja go wybrałam. To był jedyny facet którego to ja poderwałam :-) a on się nie oparł i tak zostało :-P więc pewnie coś jest na rzeczy, jedyna rzecz która chciałam zrobić i zrobiłam. Uwierzyłam że mnie też może ktoś pokochać :-) tylko muszę wziąć sprawy w swoje ręce i za chwilę będzie 1 rocznica ślubu i 6 lat jak jesteśmy razem :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Dokładnie. Był mi pisany. W sumie nawet to ja go wybrałam. To był jedyny facet którego to ja poderwałam :-) a on się nie oparł i tak zostało :-P więc pewnie coś jest na rzeczy, jedyna rzecz która chciałam zrobić i zrobiłam. Uwierzyłam że mnie też może ktoś pokochać :-) tylko muszę wziąć sprawy w swoje ręce i za chwilę będzie 1 rocznica ślubu i 6 lat jak jesteśmy razem :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Widzisz, uwierzyłaś w siebie i swoje prawo do szczęścia i szczęście przyszło

I tak będzie i tym razem
Tylko musisz wierzyć, w Siebie [emoji110][emoji123]
Dasz radę i nie poddawaj się
Nawet jeśli na chwile upadniesz, to podniesiesz się i będziesz walczyć tak to już z nami staraczkami jest [emoji16]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Edit:
Zmykam do łóżka
Spokojnej nocy dziewczyny [emoji8]

Ostatnia edycja:
Dobranoc

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry!! [emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️
Wszyscy jeszcze śpią? [emoji12]

Nieeee [emoji6] ja w drodze do pracy [emoji45]

Napisane na iPhone

O a ja zaraz bede w drodze do szkoły [emoji12] pózniej oddaje auto do blacharza. Jak to powiedział, po starej dobrej znajomosci i wielkiej zniżce 700zl [emoji55]

reklama
Dobry [emoji19][emoji19][emoji19][emoji19][emoji19]
Ja zaraz tez lece z mala do przedszkola.

Hajmal oooo widzisz jak pieknie pociemnial. Osobiscie trzymam [emoji110]
Bedzie dobrze. Milego dnia

Ps mnie jajca od wczoraj bola,ze chodzic nie moge [emoji54]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry