• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Płynu jest mniej znika..
Pęcherzyk rośnie 5tc 1 dzień dziś go szło zmierzyć , dokładnie ma 5.28mm , dostalam badania na nfz za 3 tygodnie mam tu na wizytę przyjść [emoji4]
1486379018-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Super [emoji106][emoji106]
Jak ma dobry sprzęt to moze prywatnie nie musisz chodzić?
A Tobie ta luteina nie bedzie potrzebna?

Super [emoji106][emoji106]
Jak ma dobry sprzęt to moze prywatnie nie musisz chodzić?
A Tobie ta luteina nie bedzie potrzebna?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Mania koniecznie daj znać ile jajek wyhodowałaś:-)

Rene cieszę się bardzo, że z malutką wszystko dobrze i zdrowo rośnie. Ciekawe ile ten mój łobuziak będzie ważył w czwartek.

Arte trzymam kciuki:-) ja u siebie nigdy owu nie czułam wiesz. To akurat nic nie znaczy:-) taka dawka Clo musi dać porządny rezultat!

Bum do 15stego moment zleci i zobaczysz silne serduszko:-)

Tak się nakręciłam na szydełko, że jadę jutro sobie kupić he he he. Na początek wybiorę coś prostego. Moim marzeniem jest zrobić kocyk dla małego i jakieś przytulanki szydełkowe.

Mania koniecznie daj znać ile jajek wyhodowałaś:-)

Rene cieszę się bardzo, że z malutką wszystko dobrze i zdrowo rośnie. Ciekawe ile ten mój łobuziak będzie ważył w czwartek.

Arte trzymam kciuki:-) ja u siebie nigdy owu nie czułam wiesz. To akurat nic nie znaczy:-) taka dawka Clo musi dać porządny rezultat!

Bum do 15stego moment zleci i zobaczysz silne serduszko:-)

Tak się nakręciłam na szydełko, że jadę jutro sobie kupić he he he. Na początek wybiorę coś prostego. Moim marzeniem jest zrobić kocyk dla małego i jakieś przytulanki szydełkowe.

No rezultat jest :P sucho jak na sacharze :D

Tynka zleci , zleci szybko :) szydełko dobra sprawa moja znajoma ostatnio zaczynała a już na drutach pędzi :D

Nessi nie masz wyboru i tak nią musisz być :D

Bum wyludzilas receptę [emoji23] a nie pytał po co Ci? [emoji1]
Możesz mi przy okazji wysłać receptę. A mi podaj numer konta na priv, to oddam Ci kasiore [emoji106][emoji16]

zapytałam się go czy może mi przepisać receptę tak ,żeby mieć na " w " :D no a on mi w środę przepisał 2 op dupka , więc po co mi lutka :D

reklama
Bum ładnie go tam bajerowalas [emoji23][emoji106]
Dostałam przesyłkę, dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8] nie sądziłam, ze az tyle tego zapakowalas [emoji23][emoji7][emoji7] będę sie faszerować [emoji106]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry