Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bum, nie ma rejonizacji receptagnesis od serca wszystko co miałam hahahaod kiedy zaczynasz CLO ?
jutro wyśle ci w liście tą receptę , ale czy będziesz mogła u Ciebie to wykupić jak z innego województwa to jest ?
Bum, nie ma rejonizacji recept![]()
Boli ....skóra napięta do granic możliwości. Boli mnie miednica, spojenie łonowe i łapią okropne skurcze nóg całych pomimo brania magnezu ..eeee nie znam sięwiem , że z odpisami cieżko , trzeba w tej samej aptece
jak się czujesz ? jak brzuś ?
Boli ....skóra napięta do granic możliwości. Boli mnie miednica, spojenie łonowe i łapią okropne skurcze nóg całych pomimo brania magnezu ..
Nie chciałabym, póki co mam do 27 lutego ... a potem jak Bozia da to bym wróciła na moich warunkach ...poszliby mi na rękę z dogodnym rozłożeniem godzin pracy ...ty jeszcze chudzinka to zapewne rozciąga się dużo ... a powiedz na L4 do końca siedzisz już ?![]()