• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte jakbym o swoim czytala. Pietwsze co robi jak wraca z roboty to laptopa włącza[emoji46][emoji23] i to nie wazne czy wraca po 5 rano czy po 21

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria zalezy co mi wpadnie w oko na yt przewaznie mel b albo chodak.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A ja latam na miotle [emoji41]

Ness ty nie szalej ...ale za pewne tak ... z drugiej strony macica się rozciąga bo ma 2 Harribo i pewnie jakieś naczynko strzelilo bo to ukrwione mocno:) zalecenie na dziś "leżenie i pachnienie + dobre jedzonko " [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dzoł ja kocham mel[emoji7] i Tiffany[emoji7]
Nessi lez dzis caly dzien. Moze sie narobilas wczoraj?

Moj znowu podjął walkę z rzuceniem palenia. Nie wiem czy to cos da, bo on nie ma wytrwalosci. Wystarczy ze go cos wkurzy i juz idzie zapalic aby odreagowac
1487418869-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tez bede latac na miotle tylko czekam az moj z domu wyjdzie, zbiera sie juz godzine [emoji35]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry